HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

OYUNUZUN KIYMETİNİ BİLİN

16 Nisan 2017 Pazar Saat: 10:48

Türkiye bugün tarihi bir güne daha damgasını vuruyor. Adına Cumhurbaşkanlığı sistemimi denir, başkanlık sistemimi denir her ne denirse densin yeni bir seçim sistemi ile karşı karşıyayız. Bu sistemin olumlu ya da olumsuz sonuçlarını önümüzde ki süreçte hep birlikte göreceğiz.

Karar mercii milletin ta kendisi olacak yine bu seçimde de. O yüzden ‘OY’unuzun kıymetini çok iyi bilin. Siz siz olun sakın sandık başına gitmemezlik yapmayın. Sistem doğru da çıkmış olsa kararı veren biz olacağız. Yanlış da çıksa yine kararı biz vermiş olacağız. Sakın benim bir oyumdan ne olur, adam sende boş ver demeyin.

Sistem, milletin ortaya koyduğu iradenin dışına çıkarsa, yani yanlıştan dönüş olur mu diye soranlara da, tabi ki dönülür demek istiyorum. Bakın bir kez daha söylüyorum. Çünkü söz de sizde, karar da sizde. Bu yüzden oyunuzun kıymetini bilin.

Bugün, Ordu’da tüm Türkiye’de olduğu gibi referandum heyecanı yaşanıyor. 18 yaş ve üzeri yaklaşık 550 bin seçmen sabahın 07.00’den akşamın 16.00’na kadar sandıkların yolunu tutacaklar. Hastalara ve engellilere de oy kullanabilmeleri için bütün imkanlar seferber edilecek.

Karadeniz’de demokrasi aşığı olan illerin başlarında Ordu’da geliyor. İnanıyorum ki, Ordulular bu sorumluluğun bilincindeler. Birlik ve beraberliğimizin temin ve tesisi için, istikrarımız için, istikbalimiz için, güvenli bir gelecek ve çocuklarımıza iyi bir miras bırakabilmek için herkes sandık başına gitsin.

Oyunun hakkını vermeyen büyük bir vebal işler. Nasıl ki damlaya damlaya göl oluyorsa, damlaya damlaya da israfın olduğunu unutmayınız. Kaçak bir musluktan düzgün bir fatura beklenmez. Onun için istikbalini seven herkes lütfen oyunun kıymetini bilsin ve sandığının yolunu tutsun.

Sonuç ne çıkarsa çıksın!.. birbirimize saygı ve sevgi duymaya devam edelim. Biz Türk Milleti olarak hoşgörü sahibi insanlarız. Hatalarımızı da, günahlarımızı da, sevaplarımızı da ortak akıl çerçevesinde birlikte yaşayan bir milletiz. Bu yüzden oyunuzun kıymetini bilin. Sandıklar sizi bekliyor. Haydi sandığa


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları