HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SONUÇ NE OLURSA OLSUN…

17 Nisan 2017 Pazartesi Saat: 09:42

Sonuç ne olursa olsun. Kararı milletin kendisi, özgür ve hür iradesiyle vermiş oldu. Eğrisi, doğrusu milletin, vebali, günahı, sevabı da kararı teslim alanın. Hal böyle iken, oyunuzun rengi ister beyaz, ister kahverengi olsun. Ama birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olsun.

Birlik ve beraberliğimizden kasıt, ülke bütünlüğümüzün bekası, istiklali ve geleceği içindir. Tarihler boyunca, Türk’ü, kürdü, lazı, çerkezi, abazası, gürcüsü, yörüğü, vs. vs. ile bütün ve tek millet olarak şanlı bayrağımızı dalgalandırmaya devam etmiş ve bundan sonra da ettirecek bir millet olmanın şuuru ile herkes herkesin verdiği karara saygı duyulsun.

Bu seçim bana göre bir deneme, sınama seçimi değil. Bu bir imtihan seçimi, bu seçim yaşanmışlardan ders çıkararak, geleceğe hakim olma seçimi. Türk Milleti bugünlere kolay gelmedi. Vatan toprakları için akıttığı kanların bedelini geri alma seçimi diye düşünüyorum.

Matematik bile yalnız artıyı tek başına buyruk kılmıyor, eksi olmazsa artının da hükmü kalmıyor. Fizikte de anot ve katot tek başlarına değiller. Evrensel bilim de bile bu kavramlar yerine sistem olarak doğru oturtulmadığında dünyanın kimyasının bile değiştiğine hep birlikte tanık olmuyor muyuz?

Sonsuzluğu yaratan yüce Allah’ımız bile sevabın karşısına bir de günah koymuş, ne kadar az günah işlersen, sevabında o kadar çok yüklü olur. Hak doğrudan yana iken, doğrunun karşısında birde yanlış duruyor değil mi? İşte bunlar hep birbirini tamamlayan görecelerdir. Bu kavramlar insanın beşeriyetinde nefes aldıkça mevcut bulunacaktır.

Bütün bunları göz önünde bulundurursak, son kez diyorum ki, sonuç ne olursa olsun, evet verende bizden, hayır verende…

 

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları