HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mayıs 2020 Çarşamba Saat: 11:17

BAŞKAN GÜLER SÖZÜNÜ TUTTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde üniversite ve Melet ırmağı arasında kalan 2 bin 160 metrelik bölümü sıcak asfalta kavuşturmak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Başlan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in üniversite
BAŞKAN GÜLER SÖZÜNÜ TUTTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde üniversite ve Melet ırmağı arasında kalan 2 bin 160 metrelik bölümü sıcak asfalta kavuşturmak için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Başlan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in üniversite öğrencilerine verdiği sözün ardından programa alınan yolun 1080 metrelik bölümünde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kalan 1080 metrelik kısımda da kazı dolgu çalışmalarına devam ediyor.

“MODERN KONSEPTLERLE DAHA UYGAR BİR YERLEŞİM YERİ İNŞA EDİYORUZ”

1358 Nolu Sokak olarak bilinen güzergahta yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bu bölge okullar bölgesi. Birçok eğitim kurumunun yanı sıra üniversite öğrencilerinin ve Sagra yapılarının bulunduğu bir bölge. Burası için üniversite öğrencileri yolumu kesmişti.

Söz vermiştik önce alt yapıyı yeniledik ardından buranın asfaltını dökerek sözümüzü yerine getirdik.  Şimdi DSİ ile Say Deresi’ni ele alacağız. Burayı ıslah edeceğiz. İşin bir de hijyen boyutu var. Bize de yakışan şehircilik anlamında bütün bu modern konseptleri uygulayarak burayı rahatlatmak, daha uygar bir yerleşim merkezi haline getirmektir” dedi.

“ORDU EMİN ELLERDE”

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Özcan, sürdürülen çalışmaların yakın takipçisi olan Başkan Güler’e teşekkür ederek, “Ordu emin ellerde. Ben 15 yıllık muhtarım. Biz Ordu’da böyle çalışmalar görmemiştik. Hilmi Beyle birlikte hizmetler ivme kazandı. Güzel projeleri var. Mahallem adına hizmetleri için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER, SÖZÜNÜ, TUTTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız