HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mayıs 2020 Perşembe Saat: 09:55

“KALDIRIMLARIMIZI SAĞLIKLI KULLANAMAMAKTAYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, yaptığı açıklamada 2014 yılından itibaren sürekli kaldırım taşlarının değiştirildiğine dikkat çekti. Dalak, yaptığı açıklamada; “2020 yılına geldiğimizde Or
“KALDIRIMLARIMIZI SAĞLIKLI KULLANAMAMAKTAYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, yaptığı açıklamada 2014 yılından itibaren sürekli kaldırım taşlarının değiştirildiğine dikkat çekti.

Dalak, yaptığı açıklamada; “2020 yılına geldiğimizde Ordu sokaklarına baktığımda yine kaldırım taşları sökülüp yerine başka taşlar yapılmaktadır. Bozulan yerleri onarmak çok mu zor ya da maliyetimi yüksek? Kaç yıldır Ordu’da kaldırımlarımızı sağlıklı kullanamamaktayız” dedi.

Kış ayların da özellikle yağmurlu havalarda kaldırım taşlarına bastıklarında altına dolan sular vatandaşı ıslattı diyen Dalak, şöyle devam etti; “Belediyeler vatandaşın cebinden vergisini bir kuruş bırakmadan almasını biliyor. Vatandaş olarak bizde hizmetimizi düzgün uzun ömürlü olmasını istiyoruz. Kaldırım taşlarımızın sürekli değiştirilmesini istemiyoruz.

Birilerinin ceplerini doldurmak için vatandaşımızın cebinden, tüyü bitmemişin hakkını yiyemezsiniz. Vatandaş olarak doğru hizmet ve vatandaşın hakkını koruyan gözeten hizmet istiyoruz.

Benim engelli vatandaşım, bebeğini arabasıyla dışarı çıkarmış annemiz ve yaşlılarımız huzurlu bir şekilde kaldırımda yürüyebilmelidir. Önceliğimiz her zaman vatandaşımız olmalıdır, müteahhidin cebi olmamalıdır” diye konuştu.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız