HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2020 Perşembe Saat: 10:51

ALINLI: MASKE KONUSUNDA TİTİZ OLMALIYIZ

Ülkem Partisi Ordu İl başkanı Fahrettin Alınlı, pandemi süresi içerisinde maske uygulamasının kimi insanlarda çok fazla titizliğe yol açmamasının hastalığın seyrinde önemli çoğalmaların oluşmasına yol açtığını belirtti. Maske
ALINLI: MASKE KONUSUNDA TİTİZ OLMALIYIZ

Ülkem Partisi Ordu İl başkanı Fahrettin Alınlı, pandemi süresi içerisinde maske uygulamasının kimi insanlarda çok fazla titizliğe yol açmamasının hastalığın seyrinde önemli çoğalmaların oluşmasına yol açtığını belirtti.

Maske kullanımının çok önemli ve hassas olduğuna değinen Alınlı, şunları söyledi. ”İnsanların pek çoğunda maskeler kollara takılır vaziyette. Kiminin yüzüne kapattığı maskeler ise simsiyah olmuş, kirlenmiş, Ekonomik olarak belki vatandaşlarımız her zaman maske alamayabilirler ancak kirli maskelerde vatandaşları virüsten korumaya yönelik değil aksine virüsü çağıran görüntüler oluşturuyor.

Maskeler kesinlikle temiz ve titiz kullanılmalıdır. Bir hafta aynı maskelerle dolaşan kirlendiğinin farkına varmayan vatandaşlarımız var. Maske azami olarak bir gün kullanılmalıdır. Maske alamayan vatandaşlara sürekli maske dağıtımı yapılmalıdır. Sağlık bakanlığının bu pandemi ile ilgili açıklamaları çok içler acısıdır. Hastalık her geçen gün hayatımızı daha da zora sokmaya devam ediyor. En azından maske konusunda doğru şeyleri yapalım. Maskelerimizi temiz kullanalım.”

 

 

Anahtar Kelimeler : ALINLI:, MASKE, KONUSUNDA, TİTİZ, OLMALIYIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız