HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2020 Cuma Saat: 09:47

ZORLU MÜCADELEYE DESTEK

Küresel tehdit Korona Virüse karşı ilk günden itibaren tedbirlerini artıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.
ZORLU MÜCADELEYE DESTEK

Küresel tehdit Korona Virüse karşı ilk günden itibaren tedbirlerini artıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.

Bu zorlu süreçte sosyal destek çalışmalarıyla dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, test sonucu pozitif çıkan vatandaşlara hijyen ürünlerinin içerisinde bulunduğu paketle destek oldu.

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından titizlikle hazırlanan hijyen paketlerinin içerisine kişisel temizlik ihtiyacı olan sabun, kolonya, havlu kâğıt, tırnak makası, tarak, çorap, iç çamaşırı gibi temel gereksinimler koyuldu. Ekipler tarafından hasta vatandaşların bulunduğu hastaneye götürülen hijyen paketleri sağlık görevlilerine teslim edildi.

“BU MÜCADELEDE ONLARI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Sosyal belediyeciliğin getirmiş olduğu her türlü imkânın vatandaşlar için kullanıldığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bekir Karakış, “Dünya genelinde milyonlarca insana ulaşan vaka sayısıyla yüz binlerce insanın can kaybına neden olan Korona Virüse karşı Büyükşehir Belediyesi olarak topyekûn mücadele ediyoruz. Sosyal belediyeciliğin getirmiş olduğu her türlü imkânı vatandaşlarımız için kullanıyoruz. Bu anlamda test sonucu pozitif çıkan hastalarımızın ihtiyaçlarına yönelik hazırlamış olduğumuz hijyen paketiyle onlara destek oluyoruz. Kişisel temizlik ürünlerinin içinde bulunduğu pakette sabun, kolonya, havlu kâğıt, tırnak makası, tarak, çorap, iç çamaşırı gibi temel ihtiyaçlar bulunuyor. Bu mücadelede onları yalnız bırakmayacağız. İl genelinde yürüttüğümüz çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler : ZORLU, MÜCADELEYE, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız