HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Temmuz 2021 Cumartesi Saat: 11:57

FATSA’YA BETON YOL KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde sürdürdüğü ulaşım seferberliği ile vatandaşlar, standardı yüksek, konforlu yollara kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Fatsa ilçesi sınırları içerisinde yer alan, Buharı Mahallesi, Palaz
FATSA’YA BETON YOL KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde sürdürdüğü ulaşım seferberliği ile vatandaşlar, standardı yüksek, konforlu yollara kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Fatsa ilçesi sınırları içerisinde yer alan, Buharı Mahallesi, Palazı-Kömürlük bağlantı güzergahı, beton yol ile buluştu.

Ordu’da, asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürüyor.

19 ilçede planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, vatandaşların hizmetine sunduğu projelerle ilçelerin kaderini değiştiriyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde yılların kangren olmuş sorunları bir bir çözüme kavuşurken, vatandaşlara da konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

BUHARİ, PALAZI-KÖMÜRLÜK BAĞLANTISI BETON YOLA KAVUŞTU

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Fatsa ilçesine bağlı Buharı mahallesi, Palazı-Kömürlük bağlantısını beton yola kavuşturdu. Toplam uzunluğu 3 kilometre olan güzergahla birlikte, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralandı.

Beton yola kavuşmanın mutluluğunu yaşayan bölge sakinleri ise desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

 

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’YA, BETON, YOL, KONFORU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız