HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ağustos 2022 Cuma Saat: 10:52

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Fatsa Bahçeler mahallesinde bulunan Mevsimlik Tarım İşçileri(METİP) alanında aileleri fındık toplarken öğretmenler tarafından eğitim görerek zaman geçiren çocuklar için Fatsa Belediyesi tiyatro gösterisi ve eğlence düzenledi.
ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

 

Fatsa Bahçeler mahallesinde bulunan Mevsimlik Tarım İşçileri(METİP) alanında aileleri fındık toplarken öğretmenler tarafından eğitim görerek zaman geçiren çocuklar için Fatsa Belediyesi tiyatro gösterisi ve eğlence düzenledi. METİP alanından araçlarla Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’ne getirilen çocuklar için burada Gösteri Sanatları Atölyesi oyuncuları tarafından Hacivat Karagöz oyunu, mini disko, çocuk oyunu düzenlendi. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da fındık işçilerinin çocukların eğlencesine katılarak mutluluklarına ortak oldu. Çocuklara patlamış mısır ve balon da dağıtan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, çocukların yüzünü güldürdü.

 

“ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEMEYİ GÖRMEK BİZLERİ OLDUKÇA MUTLU ETTİ”

 

Programın sonunda bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bugün METİP alanında bulunun mevsimlik tarım işçilerimizin değerli evlatlarını kültür ve sanat merkezimizde misafir ettik. Birbirinden güzel etkinlikler animasyonlar, tiyatroların gerçekleştirildiği bu güzel etkinlikte çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek bizleri oldukça mutlu etti. Ailelerimiz bahçelerde fındıklarını toplarken devletimizin tüm kamu kurum ve kuruluşlarından görevlendirilmiş arkadaşlarda çocuklarımızın gerek yaz eğitimleri gerekse bireysel gelişmeleri noktasında her türlü eğitimi onların hizmetine sunmaya gayret ediyor.” dedi.

 

“ÇOCUKLARIN AKTİVİTELERE KATILMALARI GELİŞİMLERİ AÇISINDAN ÖNEMLİ”

 

METİP alanının devletimizin özellikle fındık bölgesindeki mevsimlik tarım işçilerinin bir arada bulunması ve çocuk işçiliğinin engellenmesi konusunda çok önemli projelerden bir tanesi olduğunu ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bugün burada aileler bahçedeyken çocuklarının eğitimlerini alıyor olmaları, çocukluğun gereği oyunlar ve eğlenceler animasyonlarla zaman geçiriyor olması onların bireysel gelişimleri açısından da çok büyük fayda sağlıyor. Ben bu projede emeği olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ordu ilimizde çok başarılı bir şekilde yürütülen Sayın Ordu Valiliğimiz başta olmak üzere Büyükşehir Belediyemiz ve İl Müdürlüğümüzün koordinasyonunda yürütülen bu kıymetli projeye, biz de Fatsa Belediyesi olarak gereken tüm destekleri sağlamaya gayret ediyoruz. İlçemizde misafir olan mevsimlik tarım işçilerimizi en güzel şekilde ağırlayarak işleri bittiğinde onları memleketine yolcu etmekte en asli görevlerimizden bir tanesi.” dedi.

Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLAR, GÖNÜLLERİNCE, EĞLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız