HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 12:29

VALİ EROL, AÇILIŞLARA KATILDI

Kırlı İlkokulu-Ortaokulu’nda hayırseverler tarafından yaptırılan atölyelerin açılışı yapıldı. Ordu Valisi Muammer Erol, Kırlı İlkokulu-Ortaokulu yılsonu resim sergisi ve atölye açılış törenine katıldı.
VALİ EROL, AÇILIŞLARA KATILDI

Kırlı İlkokulu-Ortaokulu’nda hayırseverler tarafından yaptırılan atölyelerin açılışı yapıldı.

Ordu Valisi Muammer Erol, Kırlı İlkokulu-Ortaokulu yılsonu resim sergisi ve atölye açılış törenine katıldı.

Perşembe ilçesi Kırlı İlkokulu-Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca görsel sanatlar dersinde ürettiği çalışmalar ile hayırseverler tarafından yaptırılan atölyelerin açılışına Vali Muammer Erol’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe Kaymakamı Fatma Turhan Keser, Perşembe Belediye Başkan Vekili Kahraman Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Bilkay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Seyfi Koçak, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Dağdeviren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çulfaz, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Okul Müdürü Zülfü Yanık konuşma yaparak, “Köklü bir geçmişe sahip olan okulumuz geçmişinden aldığı güç ve güvenle geleceğe daha emin, daha kararlı adımlarla yol almaktadır. Okulumuza kazandırılan atölyelerin yapımında emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Ardından okul öğrencilerince hazırlanan gösterilerde Gazze’deki işgale dikkat çekmek amacıyla 3 ve 4. sınıf öğrencilerince pankart açılarak siyah balon bırakıldı.

Törende, Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kaymakam Farma Turan Keser tarafından atölyenin yapımına katkıda bulunan hayırseverlere  plaket takdim edildi.

Tören, öğrenciler tarafından görsel sanatlar etkinlikleri kapsamında yıl boyunca yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergi ile atölyelerin açılışıyla devam etti.

Vali Muammer Erol ile beraberindekiler, kütüphane, akıl ve zekâ oyunları, fen bilimleri laboratuvarı, mescit, matematik, robotik kodlama ve müzik sınıfından oluşan atölyeleri tek tek gezerek öğrenciler ile sohbet etti.

Program sonrası okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, kendisine iletilen talepleri dinledi.

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, AÇILIŞLARA, KATILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız