HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mart 2019 Pazartesi Saat: 10:00

“ALTINORDU’YU MARKA KENT YAPACAĞIZ”

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, “Altınordu’muzu bir cazibe ve çekim merkezi, odak ve marka bir kent haline getireceğiz” dedi. Tören, Öceli, Burhanettin, Yağızlı, Günören, Kayadibi, Akkese, Dedeli, Kökenli, Tey
“ALTINORDU’YU MARKA KENT YAPACAĞIZ”

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, “Altınordu’muzu bir cazibe ve çekim merkezi, odak ve marka bir kent haline getireceğiz” dedi.

Tören, Öceli, Burhanettin, Yağızlı, Günören, Kayadibi, Akkese, Dedeli, Kökenli, Teyneli, Çavuşlar, Yemişli ve Karacaömer mahallelerini ziyaret etti. Gittiği adreslerin bazılarında davul ve zurna, hepsinde sıcak ilgiyle karşılandı. Mahalle sakinleri Aşkın Tören’i bağırlarına bastı. Mahallelerde toplantı düzenleyen Aşkın Tören kalkınmaya yönelik mesajlar verdi. Altınordu’nun kalkınması için yapacaklarından bahseden Aşkın Tören,  “Başta tarımsal destek projelerimiz ve kooperatiflerimiz aracılığıyla 2. kuşak yatırımlara, yerel yönetim sorumluluğuyla inşallah katkı sağlayacağız. Eski okul binaları gibi benzer binaları bu şehrin üretimine, insanımızın istifadesine sunmak için sosyal ve kamusal hizmet alanları haline dönüştüreceğiz. Altyapı meselesini de 5 yıl içerisinde bu şehrin kaderi olmaktan çıkaracağız” diye konuştu.

Gün boyu mahalle ziyaretlerini sürdüren Aşkın Tören akşam saatlerinde ise Büyük Memur-Sen buluşmasına katıldı. Burada da ülkeye güç kazandırmanın yolunun güçlü şehirler inşa etmekten geçtiğini belirten Tören,  “Güçlü ve Büyük Türkiye’nin yolu müreffeh şehirlerden geçer dedik. Altınordu ve Ordu’muzu güçlendirebilirsek ülkemizin hikayesine büyük katkı sağlamış oluruz. Kalkınmış şehirler kalkınmış ülke demektir. Bugünkü birliğimizi daha da güçlendirerek geleceğe hep birlikte taşımak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Altınordu’nun gelişmesi için vizyon hedeflerinin olduğunu belirten Tören, “ Yepyeni bir hamleye ihtiyacımız var. Hizmette marka bir partinin onurlu üyesi olarak kendi hikayemize yeni cümleler eklemenin sorumluluğunu taşıyoruz. Bütün alanlarda yeni hamleler gerekiyor. Bu noktada gençleri ve kadınları iş gücüne katacak projelerle toplumsal barışa katkı sunmak istiyoruz. Hazırladığımız projelerle Altınordu’yu kalkınmanın odağı, şehirciliğin markası haline getirmek istiyoruz. İstihdam merkezli anlayışımızla sosyal politikaları en güçlü şekilde bu şehirde tehsis etmenin hazırlayıcısı olacağız. Bizler rıza üretmenin, rızayı yaymanın, 92 mahallemize bütün şehir anlayışı ile eşit hizmet üretmenin de heyecanı içerisindeyiz. Altınordu’muzu bir cazibe ve çekim merkezi, odak ve marka bir kent haline getireceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : “ALTINORDU’YU, MARKA, KENT, YAPACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız