HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ekim 2019 Cumartesi Saat: 10:02

SEYİT TORUN: HALK SİZİ SANDIKTA İTTİRECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na AKP milletvekili Mustafa Savaş fiziki saldırıda bulunmuştur. Bu ne siyasi saygıya ne de insani nezakete uyar. Bu
SEYİT TORUN: HALK SİZİ SANDIKTA İTTİRECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na AKP milletvekili Mustafa Savaş fiziki saldırıda bulunmuştur. Bu ne siyasi saygıya ne de insani nezakete uyar. Bu açık bir terbiyesizliktir. Özlem Çerçioğlu’na yapılan terbiyesizliği şiddetle kınıyorum” dedi.

Seyit Torun, “Tunç Soyer’e yapılan ahlakdışı medya saldırısı, Ekrem İmamoğlu’na karşı yapılan ihale dalaveresinden sonra şimdi de bir kadın büyükşehir belediye başkanımıza fiziki saldırıda bulunuyorlar. AKP’nin amacı başkanlarımızı çalıştırmamak.

Başkanlarımıza planlı ve sistemli saldırı var. Biz bunların üstesinden geleceğiz ve halkımıza hizmeti sürdüreceğiz. Bize, halkın temsilcilerine sizin ayak oyunlarınız sökmez. Halk sizi sandıkta ittirecek” diye konuştu. 

Torun sözlerine şöyle devam etti: “Çok benzer şekilde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Tunç Soyer, AKP medyası ve trollerinin saldırısı altında. Sahte gündemler ve algı operasyonlarına malzeme yapılıyor.  Belli ki birileri onu da böyle saygısızca itme derdinde.

Belli ki sandıkta alınan 20 puan fark hazmedilememiş. Buna da izin vermeyeceğiz. Aynı şeyi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu üzerinde de deniyorlar. Ekrem İmamoğlu’nun attığı 800 bin farkı sindirmek zor tabii. Ekrem Başkan Haydarpaşa’da da, Sirkeci’de de fark atacak. Kimsenin şüphesi olmasın.

Siyaset böyle ayak oyunlarını, dalavereleri, omuz darbelerini, çelme çabalarını çok gördü. Ancak her seferinde son sözü halk söyledi. Bunu çok iyi biliyoruz. Çünkü biz bu Cumhuriyetin kurucu partisiyiz. Biz ‘cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir’ diyen Atatürk’ün partisiyiz. Biz ezelden beri omuzumuzu sadece halkımıza dayadık. O halk, günü gelince sandıkta öyle bir iter ki feleğiniz şaşar.”

 

 

SALDIRI AYDIN HALKINA YAPILMIŞTIR

Torun, Özlem Çerçioğlu’na yapılan saldırı ile ilgili olarak sözlerini şöyle tamamladı: “Düne kadar ‘sağın kalesi’ diye bilinen Aydın’da ezberi bozan, köylünün esnafın dertlerine derman olan ve bu nedenle her seçim oyunu artıran efsane belediye başkanımız Özlem Çerçioğlu’na yapılan terbiyesizliği tekrar şiddetle kınıyorum...

Başkan’ımız sokak ortasında iterek rol kapmaya çalışan kişi, 7 ay önce sandıkta Aydın halkı tarafından 16 puan farkla ittirilmiştir.  Başarısız belediye başkanı adayı AKP vekili Mustafa Savaş derhal özür dilemelidir...

Bu aynı zamanda Aydın halkına yapılmış bir saldırıdır. Halkın seçimini ittirmeye kalkanları bu halk unutmaz. AKP yöneticilerinin görgüsüzlüğü, kabalığı ve kadın düşmanlığının hak ettiğini yanıtı almaya devam edeceğine kimsenin şüphesi olmasın.

Özlem Başkan’ımıza ve Aydın Halkı’na saygı ve sevgilerimi sunarım.”

 

Anahtar Kelimeler : SEYİT, TORUN:, HALK, SİZİ, SANDIKTA, İTTİRECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız