HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Kasım 2019 Salı Saat: 08:47

“BUZLAR ÇÖZÜLMEDEN” ORDU’DA SAHNE ALACAK

Ordu Devlet Tiyatrosu, Buzlar Çözülmeden isimli oyununu 15 Kasım Cuma ve 16 Kasım Cumartesi günü izleyicilerin beğenisine sunacak. Cevat Fehmi Başkurtun yazdığı tek perdelik oyun Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde (OKSM) 15 Kasım Cuma günü
“BUZLAR ÇÖZÜLMEDEN” ORDU’DA SAHNE ALACAK

Ordu Devlet Tiyatrosu, "Buzlar Çözülmeden" isimli oyununu 15 Kasım Cuma ve 16 Kasım Cumartesi günü izleyicilerin beğenisine sunacak.

Cevat Fehmi Başkurt'un yazdığı tek perdelik oyun Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde (OKSM) 15 Kasım Cuma günü saat 20.00’de, 16 Kasım Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 20.00’de seyircilerle buluşacak.

Dekor ve kostüm tasarımını Süreyya Temel, ışık tasarımını İzzettin Biçer, müziğini Gürkan Çakıcı'nın üstlendiği oyunda, 12 kişilik oyuncu kadrosu rol alıyor.

"Buzlar Çözülmeden" oyununda, akıl hastanesinden kaçan bir grup delinin, bir Anadolu kasabasını akıllılardan daha iyi yönetmesi konu ediliyor.

Yönetmenliğini K. Alpay Aksun’un yaptığı, 'Buzlar Çözülmeden'de Serkan Yakan (Kaymakam), Alpay Aksum (Deli Çavuş), Durmuş Benli (Katip), Ömer Alper İzci (Şeref Kaharar), Niyazi Mert Kurt (Mahmut Ağa), Okan Kağnıcı (Murat Ağa), Tümay Revşan Genç (Hatice), Özlem Şendinç (Afet), Gökhan Hızarcıoğlu (Yılanoğlu), Mert Can Sevimli (Kaymakam Vekili), İsmail Sabri Memiş (Jandarma Komutanı), Şükrü Gürel (1. Karaborsacı), Remzi Kürşad Süren (2. Karaborsacı), Sidar Baran (3. Karaborsacı), Emel Elevli (1. Köylü), S. Ezgi Zından Memiş (2.Köylü) rol alıyor.

Buzlar Çözülmeden oyununun biletleri ise OKSM ve Turizm Gişeden ayrıca Biletinial.com adresinden de temin edilebilecek. (Haber Şafak DELİÇAKAR)

 

Anahtar Kelimeler : “BUZLAR, ÇÖZÜLMEDEN”, ORDU’DA, SAHNE, ALACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız