HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

TEŞEKKÜRLER ‘ALİ AKDOĞAN’ HOCAM

11 Ekim 2019 Cuma Saat: 09:18

Ordu’da nihayet hastane sorunu hakkında yıllardır ilk kez birinin duyarlılık göstererek Orduluların acil sorununa çözüm bulmaya başladı. Bahsettiğim isim ise Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Ali Akdoğan’ın ta kendisi.

Bugüne kadar hem yerel yönetimlerin hem de siyasi kanadın bir türlü muvaffak olamadığı hastane sorunumuzu Rektör Ali Akdoğan çözmeye kararlı. Sağlık Bakanlığına yaptığı büyük bir jest ile hassasiyetini de böylece ortaya koymuş oldu.

Rektör Ali Akdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı arayarak Ordu Üniversitesine ait 200 dönümlük bir araziyi bakanlığın emrine tahsis etmeye hazır olduklarını söyledi.

Aldığım bilgilere göre Bakan Fahrettin Koca, bu jeste çok sevindiğini ve durumu en kısa zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aktaracağını belirtmiş.

Şimdi gözler ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da. Bildiğiniz gibi Başkan Erdoğan, sağlıkta yapmış olduğu ataklarda şehir hastaneleriyle göz doldurmuştu.

Ordu’da her ne kadar Tıp Fakültesi talebi ağır bassa da Başkan Erdoğan’ın vereceği her türlü karar da başta rektör Ali Akdoğan olmak üzere Ordu kamuoyunda da kabul ve takdir görecektir.

Yaşanan gelişmelerin ve sürecin elbette takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile ben başta şahsım ve kamuoyu adına da Ordu Üniversitesi Rektörü Ali Akdoğan’a hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyor, görevinde başarılarının devamını diliyorum.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları