HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

UĞUR KARA

UĞUR KARA

SİYASİ ÇEKİŞMELER!

6 Şubat 2020 Perşembe Saat: 08:58

Ordu, bugüne kadar ne kaybettiyse hep şu siyasi çekişmeler yüzünden kaybetti. Siyasilerin kamu yöneticilerini hedef alması, kamu yöneticilerinin siyasileri hedef alması, şehrin aynasını gölgede bırakıyor. Bu yüzden etik olmayan davranış ve sözler sarf etmek, kamuoyu nezdinde pek de yakışık almıyor.

Ordu’da şimdi ortak akıl hakim olması gerekiyorken, karşılıklı boş ve gereksiz atışmalarla aklımızı gereksiz yere yormamamız lazım. Hele ki söz konusu şehrin kalkınması, güçlenmesi, refah payının yükselmesi ise bu gibi polemiklere girmemek gerekir. Çocuk gibi didişerek, konsantremizi boşa heba etmemeliyiz.

Şehirde zaman zaman afet de olur, kazada olur, başka başka şeylerde olur. Sonuçta yaşamın bize sunduğu olumsuzlukları ortak akıl ile çözmek varken, birbirimizi karalamakla nasıl bir çözüm almış olacağız. Ama bir olur, birleşir, güçlerimizi birleştirirsek daha çözümcül olmaz mıyız?

Güzelliklerimizi, sevinçlerimizi, başarılarımızı da birlikte paylaşsak daha naif olmaz mıyız? İyilikten maraz doğmaz. Biz yangına körükle gittiğimiz müddetçe asla bir arpa boyu yol alamayız. Geçmişte bunun acısını çok çektik, faturasını da ağır ödedik.

Şimdi aynı acıları çekmek, aynı faturaları ödemek istemiyor bu şehir. Şimdi bu şehir ortak akıl istiyor. Bu şehir, birlik ve beraberlik istiyor. Bu şehir güçlenme yolunda yardımlaşma ve dayanışma istiyor. Şuna emin olun ki beyler; Bu şehir kesinlikle siyasi çekişmeler istemiyor. Hani bir söz vardır, tencere dibin kara, senin ki benden kara durumuna sakın düşmeyin!..

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları