HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

UĞUR KARA

UĞUR KARA

STAD HİKAYESİ NE OLDU?

18 Şubat 2020 Salı Saat: 09:17

Bugünlerde sokağa çıktığımda taraftarlar hep önümü keserek Uğur abi, şu yeni Ordu Stadı ne oldu? Ne zaman bitiyor? Ne zaman açılacak? Bizimle birlikte stat yapımına başlayan bütün şehirlerin statları bir bir biterken geriye yalnız biz kaldık. Yılan hikayesine dönen Ordu Stadın da son durum nedir? Diye sorup duruyorlar.

Aslında bizim de gözümüz kulağımız burada ancak şu günlerde burayla alakalı kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Ne gün ne de tarih veren var. Bizde işin sonunun nereye varacağını pek kestiremiyoruz. Yine olan hayallerimize oluyor. Taraftar, bu hizmette hayal kırıklığına, hüsrana uğramak istemiyor.

Amatörlerin sahalarında ki eksikleri biliyoruz. Zira giderilemeyecek eksikler değil. O yüzden de fazla üzerine gitmiyorum. Fakat profesyonel ligde yolumuza devam edeceksek eğer şehrimize yaraşır bu stadı ivedilikle hizmete sokmamız gerekmez mi? Böylece spor turizminde de ayrı bir ivme kazanmış olmaz mıyız?

Her ne kadar şu an ki yerini başından beri tasvip etmesem de artık yapıldı ve boy gösterdi. Bugüne kadar olan oldu. Ben şimdi geçmişte yapılan hataları da temcit pilavı gibi yinelemek istemiyorum. Madem yapılmasına karar verildi ve artık bitme aşamasına geldi. O halde neden iki yıldır mesafe alınamıyor? Neden yapılmıyor? Bu yılan hikayesinin bütün muhataplarından taraftar cevap bekliyor.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları