HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Recep Aydın

Recep Aydın

YERSE DERVİŞ UÇACAK……..

20 Mayıs 2020 Çarşamba Saat: 11:21

Birkaç gündür ordu sosyal medyamızın en önemli paylaşımı Muhteşem vekil, bravo sayın vekil, helal olsun sayın vekil, ordunun tek vekili diye uzayıp giden methiyeler.

Önce kahraman vekil (!) ne yapmış acaba merakıyla sosyal medyayı taramaya başladım, sayın kahramanımız(!) hastanede hiçbir doktorun müdahale etmediği hastaya, yakınları haber verince ortalığı ayağa kaldırmış derhal hastaya müdahale ettir MİŞŞŞŞ.

Şu zor günlerimizde çocuklarından ailelerinden uzak kalarak tabir yerinde olacaksa 24 saat uykusuz mücadele eden, akşamları evlerimizin camlarına balkonlara çıkarak alkışladığımız sağlık çalışanlarımız hastanenin aciline gelen hastamıza sözüm ona bakmamışlar daha doğrusu hastanede ne hemşire nede doktor var MİŞŞŞŞ.

Hasta yakınları hemen aramışlar kahraman vekillerini(!) hastanede olmayan doktor hemşire hastaneye gelip hemen hastaya müdahale et MİŞŞŞ sayesinde hastanın hayati kurtulmuş yahu.

Yazık siyaset yapacağım diyerek bizler için kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarımıza yapılmak istenen bu saygısızlık, nasıl olsa siyasetçi iktidar vekili kimse nasıl olsa sesini çıkaramaz, siyasetçi de sosyal medyada  hani derler ya şeyh uçmaz,mürid uçurur,uçurmuşlar kahramanı(!)

Sosyal medyada hastanede gösterdiği kahramanlık hoşuna gitmiş olmalı ki demir tavında dövülür hesabı gayretli vekil gündemde kalsın diye hazine bakanıyla hemen bir görüşme yapıyor fatsa bolaman havzasına 2 ay sonra başlayacak bir projenin sözünü aldığı, tabi bu arada uyarmışlar herkesi. Kimse sahiplenmesin diye hiçbir belediyenin hiçbir kimsenin dahli de yok ha diyerek anlatılıyor vekilin kahramanlığı(!)

Ordunun tek vekili Ordunun bedarı iftiharı Ordunun veli nimeti(!) olan bu vekil belki bazılarımızın hafızalarından çıkmıştır, hatırlayalım.

Ey Ordu kanser hastalığından yıllardır mustariptik müjdeler olsun sizlere yaptığım çalışmalar neticesinde kanser hastalığını teşhisinde en önemli unsur olan maus cihazı yakın zamanda Orduda olacakkkkkkkkkk.Nağmeler eşliğinde vekilin sözlerini heyecan içinde dinledik.

Hatırladınız mı sonra ne  olduğunu vekil bu cihazın akıbetiyle ilgili kendisi açıklama bile yapamadı sosyal medyadan diğer vekillerin buna engel oldular nasıl yaparlar falan filanla olay kapandı.

Tabi dip not olarak o günlerde vekilin bu cihaz meselesini gururla anlatan bir kardeşimizle sohbet ediyoruz. arkadaş heyecanla vekilini uçurmaya çalışıyor bense yüksek sesle bir kahkaha atınca sordu abi niye güldün bu cihaz Orduya lazım değilmi dediğinde,hemde çok lazım insanımız samsunda Trabzon’da hastane kapılarında telef oluyor lazım olmazmı dediğimde heyecanla güldünüz dediğinde,Hastanemizmi varki bu cihaz gelecek dedim.

Aslında bu söz bana ait değil dönemin sağlık bakanı Recep Akdağ’a ait sağlık bakanı ilimize yaptığı bir ziyaret esnasında bu konuyu kendisine ilettiğimde verdiği cevap bu idi çok pahalı bir cihaz önce şehir hastanenizi yapılsın ardında cihazı not alıyoruz hemen kurulsun cevabı bir önceki sağlık bakanının sözleri olduğunu kendisine hatırlattım.

Ardında bu cihazın hastanemiz olmadığı için gelemeyeceğini söyledim, iddialaştık.

Sonramı gece cihazın Orduya gelemeyeceğini bazı vekillerin buna engel olduğu haberleri sosyal medyada yazılmaya başlayınca arkadaşımızı aradım ne oldu kardeşim şeyh yağmurdan uçamadımı dedim.Tabi biraz uzun sohbet ettik onlar bana kalsın.

Sözün özü şimdi bir hizmet daha getiriyorMUŞŞŞŞŞ belediyeler siyasetçiler kimsecikler olmayacakMIŞŞŞŞŞ yapılacakmış yahu nasıl yapılacaksa valilik yok büyükşehir belediye yok,ihale yok çalışma yok yok oğlu yokkkkk.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları