HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

İŞTE BUDUR SOSYAL BELEDİYECİLİK!

5 Ağustos 2020 Çarşamba Saat: 09:45

Bin 970’li yıllardı. Rahmetli Annem, zaman zaman babam, hısım akraba, eş dost tutardı elimizden doğru açık hava sinemasına giderdik. Eski Fidangör veya Düz Mahalle sonunda ki Millet Sinemasına film geldiği zaman adeta izdiham yaşanırdı. Maile bölümü, erkekler bölümü tıka basa dolar taşardı.

Altınordu’yu Altın Kent yapma yolunda kararlı adımlarla hızla ilerleyen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, inanın hem bayramda hem de bayram öncesinde düzenlediği, “Açık Hava Arabalı Sinema” etkinliklerinde özellikle ben gibi orta ve ileri yaştakilerden çok büyük dualar aldı. Taa 70’li yıllarda ki o hazzı bizlere yeniden yaşattığı için.

Günlerce süren “Açık Hava Arabalı Sinema” etkinliğine yalnız orta ve ileri yaştakiler değil, yeni nesil gençlerde oldukça yoğun ilgi gösterdi. Gençlerin heyecanı zaman zaman attıkları sevinç çığlıkları inanın görülmeye değerdi. Etkinlik muhteşem final ile de son buldu.

Finalde “Naim” filmi gösterime sunuldu. Mısır ve gazoz eşliğinde 7’den 70’e herkesin izlediği filmde zaman zaman duygu dolu anlar yaşanırken kimi zamanda alkışlar yükseldi. Finale Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’de katılarak heyecana ortak oldu.

Mütevazi kişiliği ile halkın gönlüne taht kuran Başkan Tören, bu tür etkinliklerin peyder pey süreceğini de müjdelemesi üzerine yeni heyecanların beklentisi de tavan yaptı. Sosyal etkinlik ve sosyal projelere oldukça önem veren Başkan Tören’in, aynı performansı başta kitap festivali olmak üzere tiyatro ve müzik dallarında da sergilemesi bekleniyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışından ödün vermeyen Başkan Tören’in yapmış olduğu diğer hizmetleri ara ara sizlerle paylaşmıştım. Doğru ve güzel olan şeyleri bundan böylede paylaşmaya devam edeceğim. Teşekkürler Başkan Tören. Bir kez daha işte budur sosyal belediyecilik dedirttiğin için.

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları