HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

MEHMET YILMAZ

MEHMET YILMAZ

YİNE YENİDEN TEK ORDUSPOR

18 Temmuz 2022 Pazartesi Saat: 10:33

Son 1-2 hafta basında yansıdığı kadarıyla haberdar olduğumuz “Valilik Efsane Orduspor’a El Attı, Orduspor’da Kayyım Heyeti Değişti” benzeri haberleri okumaya ve anlamaya çalıştık. Akabinde 3. Ligdeki temsilcilerimizin başkanlarıyla programlar yapıldı.

Herkesin gönlünden geçen TEK ORDUSPOR. Sayın valimiz borçları makul seviyelere indirilen Orduspor Futbol Kulubü Derneği’nin, yeni başkanı ve hocasıyla Ordu 2. Amatör Kümeden müsabakalara başlayacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

Neredeyse aynı zamanda 52Ordusporun başkanı Sayın Şükrü Bodur “Borçsuz bir Orduspor’un, 3.Ligdeki takımlarıyla birleşmesine taraf olduklarını beyan etti. Orduspor 1967’nin anonim şirket olduğunu bu sebeple birleşmelerinin zor olduğunu söyledi.

Orduspor 1967’nin başkanı Sayın Savaş Şimşek ise “Efsane Orduspor sayın valimizin dediği gibi 2. Amatör’den başlar, bizim takımımızın geldiği klasmana gelirse, bizim takıma ihtiyaç kalmaz” dedi. Yapılan söyleşide Sayın Savaş Şimşek, takımın 1.Amatörde şampiyon olmasına rağmen, nasıl 2.Amatöre düşürüldüğünü söylemiş. Ordu’daki futbol heyecanı bitmesin diye taraftarın desteğiyle amatör kümeden aldığı bir takımı 3.Lige taşımış.

Kendi yönetim şekliyle yarışmacı bir takım haline getirmiştir. Kulübünün parasını çarçur etmeden, birkaç çakalın kolay para elde ettiği yer haline getirmeden yapmıştır. Buradaki -cek, -cakları bir kenara bırakırsak ortada pek elle tutulur birşey yok.

Takım süperligde mücadele ederken mevcut başkana 100milyon TL borçlanma yetkisi veren, denetleme görevini yerine getirmeyenlerin göz yumduğu, “varsın kapansın biz yeni takım kurduk” diyenlerin tüm gelir kaynaklarını tıkadığı, yeni stad yapıyoruz diyerek tesislerinden apar-topar çıkarttığı, borçları nedeniyle şampiyon olduğunda bile bir alt lige düşürülen efsanenin adıdır, Orduspor.

Vefakar, cefakar taraftarı dışında kimsenin tınlamadığı, yalnızlaştırıldığında vebalı gibi herkesin kaçıştığı takımdır, Orduspor. Bir dönem yönetim kuruluna önceki dönem SSK borçlarından dolayı haciz ve icra gönderilen takımın adıdır, Orduspor.

Hâlâ, popülist ve politik yaklaşımlara malzeme ediliyor. Kulübün düşüşüne 1. Derecede etki yapan eski başkan ve yöneticiler hakkında tek kelime edilmemiş. Efsane Orduspor hakkında konuşanlar ve yeni kayyım heyetinin açılan davalar hakkında ya bilgileri yok ya da bu süreçte görmezden geliyorlar.

Orduspor’u borç batağına sürüklenmesi ve dolayısıyla 2. Amatöre kadar düşürülmesinin hesabı sorulmadan, Ordusporla ilgili son haftalardaki açıklamaları sırf bu yüzden samimiyetsiz buluyorum. Benim 1000km uzaktan gördüklerim bunlar.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız