HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Nisan 2018 Pazartesi Saat: 09:04

VATAN’DAN İMZA KAMPANYASINA DAVET

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, Ordu’ya geldi. Parti binasında partililerle bir araya gelen Gültekin, basın mensuplarına da değerlendirmelerde bulundu.
VATAN’DAN İMZA KAMPANYASINA DAVET

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, Ordu’ya geldi. Parti binasında partililerle bir araya gelen Gültekin, basın mensuplarına da değerlendirmelerde bulundu.

Gültekin, yaptığı açıklamada; “Doğu Perinçek, Türkiye’nin sorunlarını çözecek Programın Cumhurbaşkanı adayıdır! 27 Ocak günü Ankara’da toplanan Vatan Partisi Olağanüstü Kongresi Genel Başkanımız Sayın Dr. Doğu Perinçek’i oybirliği ile Cumhurbaşkanı adayı olarak belirledi.

O günden bu yana Türkiye’nin dörtbir yanında, Parti örgütlerimiz Anayasa’ya göre adaylık için gerekli yüzbin imzayı toplamak için seferber olmuş durumdadır. Hedefimiz 1 Haziran tarihine kadar 200 bin imzaya ulaşmaktır. Daha şimdiden onbinlerce imza toplamış durumdayız. 1 Haziran’da hedeflediğimiz rakama ulaşacağız ve ondan sonra da imza çalışmasını sürdüreceğiz” dedi.

Bütün Partilerden yurttaşların desteğini de aldıklarının altını çizen Gültekin, şöyle devam etti; “Bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalarda bütün Partilerden yurttaşlarımızdan çok rahat bir şekilde imza aldığımızı gördük. Çünkü hangi Partiden olursa olsun yurttaşlarımız, büyük bir arayış içindedir. Türkiye’nin acil çözüm bekleyen sorumları vardır. Atlantik Sistemi içinde kalarak bu sorunları çözmek mümkün değildir.

Vatan Partisi dışındaki Partilerin hepsi Atlantik Sisteminin partileridir. Onun için sorunlara yaklaşımları da birbirine benzemektedir. Yurttaşlarımız bu gerçeği görüyor ve Vatan Partisi’nin sistem dışı çözüm önerilerine sempati ile bakıyor” diye konuştu.

“Sorunların çözüm adresi: Vatan Partisi”

Terör ve Vatan bütünlüğümüze yönelik tehdit hala en önemli sorunumuzdur diyen Gültekin; “Terörün arkasındaki esas gücü, ABD’yi görmeden teröre karşı mücadelede tutarlı olunamaz. Vatan Partisi daha 1960’lı yıllardan beri yürüttüğü mücadele sonucunda, bugün, bütün milletimizin bu gerçeği görmesini sağlamıştır.

Sistem Partilerinin hepsinin savunduğu Serbest Piyasa Sistemi bugün çıkmazdadır. Ekonomik krizin nedeni; bir yandan milli ekonomimiz tasfiye edilirken, öte yandan borçlanarak ekonomi gemisini yüzdürebileceğini düşünen iktidarların tarım ve sanayimizi çökertmeleridir. Gelinen aşamada biricik çözüm, yeniden milli ekonomi politikalarına dönmek ve hızla üretim ekonomisine geçmektir.

Bu programı bugün sadece Vatan Partisi savunuyor.

Laiklik ve Aydınlanmaya, Cumhuriyet Devrimlerimizi tamamlamaya bugün ekmek kadar, su kadar ihtiyacımız var. Genlerinde Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı taşıyanlar ya da “Bugün Laiklik tehlikede değildir” ve “Bazı tarikatlar iyidir” diyenler, Türkiye’nin bu acil sorununu çözmek bir yana daha da vahim hale getirmektedirler.

Cumhuriyet Devrimi bayrağı bugün Vatan Partisi’nin elindedir. Bugüne kadar ABD’nin ve NATO’nun dümen suyunda gidenler komşularımızla ilişkilerimizi bozdular. İlişkileri yeniden düzeltme konusunda ise hala ayak sürüyorlar.

Vatan Partisi ise AKP başta olmak üzere sistem partilerinin bozduğu ilişkileri tamir etmek için çalıştı ve başarılı oldu. İşte milletimiz bütün gerçekleri görmekte ve kararını vermektedir” şeklinde konuştu.

Ordulu yurttaşlara da çağrıda bulunan Gültekin; “Ordu il örgütümüz bütün ilçelerde imza kampanyasını başlatmıştır. Bütün Orduluların kapısını çalacağız ve Sayın Perinçek’in adaylığı için imzalarını isteyeceğiz.

         Doğu Perinçek, Ermeni Soykırımı yalanının bitirilmesi mücadelesine önderlik etti. Ergenekon balyoz tertiplerine karşı verilen büyük mücadelenin başındaydı. 15 Temmuz gecesi bütün liderler ortalıkta görünmezken tek başına çıkıp, “Bu Fetullahçı bir darbedir. Arkasında ABD var. Türk Ordusu, bu darbecilerin karşısındadır. Darbeciler ezilecektir” diyerek Türkiye’nin kaderini belirlemiştir. Türkiye Rusya, Türkiye-İran, Türkiye-Suriye ilişkilerinin onarılmasına da, Genel Başkanımız büyük katkılarda bulunmuştur. Ve bu sayede Türkiye, ülke içinde ve dışında, terör örgütlerine karşı başarılı bir mücadele verebilmiştir. Bu listeyi uzatabiliriz.

İşte bütün bunlardan dolayı Sayın Perinçek, Cumhurbaşkanı adayı olarak bütün diğer adaylardan farklıdır. Cumhurbaşkanlığı seçimini, çözüm programımız ve bu program doğrultusunda verdiğimiz mücadele ile elde ettiğimiz başarılardan dolayı kazanacağız. Bütün Ordulu yurttaşları, imzalarıyla kampanyamıza omuz vermeye davet ediyoruz” diye de konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : VATAN’DAN, İMZA, KAMPANYASINA, DAVET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız