HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

HERKES İŞİNE BAKSIN!

3 Mayıs 2024 Cuma Saat: 10:21

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 31 Mart seçimlerinin ardından sosyal medyada Cumhur İttifakını eleştiri yağmuruna tutanlara sert tepki göstermişti.

Bana göre, Cumhur İttifakının Ordu’da ki seçimlerde başarıyla çıktığını belirterek, “Herkes işine baksın” demekten de kendimi geri alamıyorum.

Cumhur İttifakı bileşenleri ve AK Parti Ordu İl Başkan Selman Altaş ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e yapılan eleştirilere de dikkat çekerek, MHP’nin de başarısını bu süreçte göz ardı etmemek lazım değil mi?

Geçen yıl Mayıs ayında yapılan genel seçimlerde, MHP yaklaşık 64 bin oy aldı. 19 ilçede sadece Altınordu ilçesinde ise 23 binin üzerinde oy aldı. Birileri girdikleri seçim bölgelerinde kendilerine dahi oy alamazken, MHP vatandaşların teveccühü ile Ordu genelinde 64 bin oy sınırına yakın bir karşılık gördü.

Son 31 Mart Yerel Seçimlerinde ise 20 ilçenin 14’nü alarak MHP başarısını taçlandırmış oldu. Tabi eksikleri, noksanları oldu. Bunun telafi edilmeyeceği anlamına da gelmesin.

Ben her Allah’ın günü sahadayım. Düğünlerde, cenazelerde, açılışlarda, davetlerde her daim vatandaşlarımızın yanında oldum, olmaya da devam edeceğim. Bundan kimsenin asla şüphesi olmasın. Çünkü ben bu şehrin evladıyım. Halkın gözü, kulağı ve sesiyim. Mezara kadarda bu böyle devam edecek.

Kim ne derse desin. Bu başarı Cumhur İttifakının başarısıdır. Kimin kime çalıştığı belli olmayan bir süreçten geçtik. Ama bu ne AK Parti Ordu İl Başkanını ne de MHP Ordu İl Başkanı ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i haksız yere karalama, eleştirme anlamına gelmesin.

Bu şehrin en ücra noktasından tutun her yerini en iyi bilende benim. Gerek siyaseten gerekse gazetecilik kimliğim ile Ordu’nun her noktasını benden başka daha iyi bilen olamaz.

Son günlerde bazı kesimler, sosyal medya üzerinden Cumhur İttifakına gerçekle hiç alakası olmayan konular üzerinden ağır eleştirilerde bulunduklarını görmekteyiz.

Tabi bu paylaşımlarında takipçisi olmaya ve maksatlarının asıl ne olduğunu ortaya çıkarmak için teknik çalışmalarımıza başlamış olduğumuzu da bildirmek isterim.

Bizi bilen biliyor. Bu savsatacılar oturup işlerine, güçlerine baksınlar. Boşuna nefes tüketmesinler.

Yiğidi öldürüp hakkını da teslim etmeyi biliriz. CHP’yi de kutluyor ve tebrik ediyorum. Onlar içinde Ordu’da yeni bir sayfa açılmıştır. Özellikle Altınordu ilçesinde Ulaş Başkanın kurduğu A takımı mükemmel bir kadro olması beni de ziyadesi ile sevindirdi. Umarım beklentilerimiz ve hayallerimiz suya düşmez.

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları