HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Mayıs 2018 Pazartesi Saat: 09:57

FURTUN; “BİZİM ANNELERE VERİLMİŞ SÖZÜMÜZ VAR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, Dünyada ki en kutsal görevi üstlenen anneler sevginin, özverinin, hoşgörünün ve mutluluğun kaynağıdır diyerek yaptığı açıklamada; “İnsanlık en yüce duyguları annelerin
FURTUN; “BİZİM ANNELERE VERİLMİŞ SÖZÜMÜZ VAR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, Dünyada ki en kutsal görevi üstlenen anneler sevginin, özverinin, hoşgörünün ve mutluluğun kaynağıdır diyerek yaptığı açıklamada; “İnsanlık en yüce duyguları annelerin şefkatli ellerinde öğrenir ve bu yüce duygular hayat boyu bizlere yön verir. Anneler karşılıksız ve sınırsız sevginin yegâne örnekleridir.

Bizim annelere verilmiş sözümüz var. Varlıklarına paha biçilmeyen yokluklarında ise yerleri asla doldurulamayan annelerimizin gözyaşlarının dindiği, evlatlarının acı çekmediği, aydınlık, mutlu, huzurlu, adil, özgür ve barış içinde yaşayan bir Türkiye Cumhuriyeti için mücadelemiz asla bitmedi, bitmeyecektir” dedi.

Furtun; “Halkın Partisi Cumhuriyet Halk Partisi geleceği annelerin şekillendirdiğinin bilincinde Annelerin hakkını evlatlarına güzel bir gelecek sunarak ödemenin çabasındadır.

Anneler isterse dağlar devrilir, devirler kapanır, iktidarlar-yönetimler değişir! Annelerimiz  24 Haziranda AKP devrini kapatıp Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacaktır.

Bu düşüncelerle varlıklarıyla bizlere güç vererek, geleceğimize dair umudumuzun, kaynağı, sevgi, şefkat ve hoşgörünün sembolü olan başta Mustafa Kemal Atatürk gibi bir dünya lideri yetiştiren Zübeyde Annemiz “Vatan Sağ olsun” diyerek gözyaşlarını yüreklerine akıtan şehit analarımızın ve fedakâr bütün annelerimizin Anneler Gününü Kutluyor, ellerinden saygı ve minnetle öpüyoruz” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız