HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Mayıs 2018 Cumartesi Saat: 10:58

MOBİLYACILAR ARAZİ ALIMLARI BAŞLADI

  Kabadüz ilçesinde Ordu Marangozlar Odası ve Mobilyacılar Kooperatifi “ Mobilyacılar Sanayi Sitesi” için arazi alımlarına başladı.   Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’yı, Ordu Marangozlar Odası ve Mobilyacılar Kooperatif Baş
MOBİLYACILAR ARAZİ ALIMLARI BAŞLADI

 

Kabadüz ilçesinde Ordu Marangozlar Odası ve Mobilyacılar Kooperatifi “ Mobilyacılar Sanayi Sitesi” için arazi alımlarına başladı.

 

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’yı, Ordu Marangozlar Odası ve Mobilyacılar Kooperatif Başkanı Sefa Duran ve Kooperatif Başkan yardımcısı Rüstem Koçak ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ordu Marangozlar Odası ve Mobilyacılar Kooperatif Başkanı Sefa Duran, Mobilyacılar Sanayi Sitesi için arazi alımlarına başladıklarını söyledi. Mobilyacılar Sanayi Sitesinin büyük bir proje olduğunun altını çizen Duran, “İlçenin Esenyurt mahallesi Melet ırmağı yatağına yapmak istediğimiz Mobilyacılar Sanayi Sitesi için arazi alımlarına başladık. İnşallah arazi alımlarının ardından inşaata hızla başlayacağız” dedi.

İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise, Melet ırmağı yatağına kurulacak Mobilyacılar Sanayi Sitesinin ilçenin ve mahallenin çehresini değiştireceğini ifade etti. Mobilyacılar Sanayi Sitesinin ilçe için önemli bir proje olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, “Arazi alımlarına başlamanız hepimizi çok mutlu etti. Bu proje tamamlandığında ilçemizin mahallemizin gelişmesine çok önemli derecede katkı sağlayacak. Birçok vatandaşımıza iş kapısı açılacak” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : MOBİLYACILAR, ARAZİ, ALIMLARI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız