HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Mayıs 2018 Çarşamba Saat: 10:16

19 SANIK HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Ordu’da, 19 sanığın yargılanmasına devam edildi. Alınan bilgiye göre Ordu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmalarda 7si tutuklu olmak üz
19 SANIK HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Ordu’da, 19 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Alınan bilgiye göre Ordu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmalarda 7'si tutuklu olmak üzere 19 sanığın ifadeleri alındı. Sanıklardan 5'i hakkında karar verildi. Sanıklardan tutuklu yargılanan Ç.A., hakkındaki suçlamaları reddetti. Sanığın tahliyesine karar verildi.

Ayrıca tutuksuz yargılananlardan M.Ç. ve E.Ç. isimli sanıklar hakkında 6'şar yıl 3'er ay karar verildi. Tutuklu yargılananlardan Ş.B. de 'ByLock' kullanmadığını iddia etti. Tahliye talep eden sanık hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün ceza kararı verildi. Öğretmenlikten ihraç tutuksuz yargılanan A.İ. ise üniversite yıllarında evlerinde kaldığını ve pişman olduğunu savundu. Sanık hakkında beraat kararı veridi.

Bu arada tutuklu yargılanan A.K., V.T., M.S., C.E. ve E.G. isimli sanıklar ise suçlamaları reddederek, tahliyelerini talep etti. Tutuksuz yargılanan M.G., H.K., S.E., N.Ç., B.Ç., A.S., B.A., A.E. ve F.E. de üzerilerine atılı olan suçlamaları reddederek tahliyelerini talep etti. Duruşmalar farklı tarihlere ertelendi.

Anahtar Kelimeler : 19, SANIK, HAKİM, KARŞISINA, ÇIKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız