HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Mayıs 2018 Pazartesi Saat: 10:48

MALİ MÜŞAVİRLER İFTAR’DA BULUŞTU

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Fatsa, Kumru, Korgan, Aybastı ve Çatalpınar’da bulunan Meslek Mensuplarına ve Stajyerlere iftar yemeği verildi. Fatsa’da Dolunay Hünkar Restaurantta gerçekleştirilen iftar yemeğine
MALİ MÜŞAVİRLER İFTAR’DA BULUŞTU

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Fatsa, Kumru, Korgan, Aybastı ve Çatalpınar’da bulunan Meslek Mensuplarına ve Stajyerlere iftar yemeği verildi.

Fatsa’da Dolunay Hünkar Restaurantta gerçekleştirilen iftar yemeğine Oda Başkanı Bahadır Baş, Fatsa Vergi Dairesi Müdürü İbrahim Akan, Oda Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş, Oda Sekreteri Ender Sönmez, Oda Saymanı Orhan Murat Gür, Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Odabaş ve Mustafa Çörtük, meslek mensupları, stajyerler ve aileleri katıldı.

İftar yemeğine katılımlarından dolayı Fatsa Vergi Dairesi Müdürü İbrahim Akan’a , meslek mensupları ve stajyerlere teşekkürlerini ileten Oda Başkanı Bahadır Baş; “ Birlik, beraberlik icerisinde bu akşam buradayız. Bizler kamu adına hizmet üreten meslek mensupları ile Vergi Dairesi Müdürlerimiz ile her zaman diyalog içinde çözüm üreten anlayış ile çalışmalarımızı, mesleğimizi icra ediyoruz. 

Önceliğimiz siz değerli meslek mensuplarının sorunlarına çözüm üretmek, mesleğin saygınlığını artırmaya katkı sunmaktır. Mesleğimiz sürekli yenilenmeyi sürekli bilgi güncellemeyi zorunlu kılıyor. Her gün yeni bir kanun yeni bir tebliğ çıkıyor. Bu nedenle her fırsatta sizlere mesleki eğitim konusunda seminerler, eğitimler hazırlıyoruz.

Eğitim olmazsa olmazımız. Ancak bu aksam eğitim için değil birlikte oruç açmak için bir aradayız. Böyle bir akşamda meslek mensupları ile bir arada olmak onların bu etkinliği sahiplenmeleri bizleri gururlandırmaktadır. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Ramazan ayına bu özelliğine yaraşır biçimde bir arada olmaktan mutluyuz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Dualarınız kabul olsun. Aramızdan ayrılanları rahmetle anıyor hepinize afiyet olsun. Hayırlı ağız tadı ile güzel ramazanlar diliyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler : MALİ, MÜŞAVİRLER, İFTAR’DA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız