HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Haziran 2018 Pazar Saat: 14:12

BAĞIMLI OLMA, SPORCU OL!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Ordu Valiliği desteğiyle OrduGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ‘Beni de Geleceğini de Kurtar’ projesi kapsamında risk grubunda bulunan gençlerin kişisel, sosyal, kültürel ve sportif gel
BAĞIMLI OLMA, SPORCU OL!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Ordu Valiliği desteğiyle OrduGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ‘Beni de Geleceğini de Kurtar’ projesi kapsamında risk grubunda bulunan gençlerin kişisel, sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerini destekleyerek topluma yararlı bireyler olması amacıyla hazırlanan proje bu sefer ‘Bağımlı Olma Sporcu Ol’ projesiyle yeniden hayat buluyor.

Proje kapsamında İl Müdürlüğüne yüz bin TL destek…

‘Bağımlı Olma Sporcu Ol’ projesinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edildiğini belirten Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç:“Projenin içeriğinde özellikle risk grubunda bulunan çocukların, gençlerin uyuşturucu madde bağımlılığa bulaşmamaları için spor salonlarına yönlendirilmesi ve onların spor yaparken maddi imkanlarını karşılayarak spor malzemelerine ulaşabilmeleri ve eğitim ihtiyaçlarını sağlamaya yönelik amaçlar bulunmaktadır. Bu kapsamda da Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Eğitim Kültür Araştırma Genel Müdürlüğümüz tarafından İl Müdürlüğümüze yüz bin TL ödenek verildi. Biz de zaman kaybetmeden çalışmalarımızı başlatacağız ve önümüzdeki aydan itibaren ilimizde risk grubunda bulunan öğrencileri tespit ederek gençlik merkezlerimizde ve spor salonlarımızda onları spora yönlendirip, spor kültürünü aşılayacağız” açıklamasını yaptı.

Proje Kapsamında Geleceğin Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonları Yetişecek

Projenin ileriki dönemler için çok önemli sonuçları olacağına vurgu yapan Spor İl Müdürü Mustafa Genç: ”Şüphesiz ki bu proje ilimizdeki gençlerin belki de çok yetenekli olanlarını ortaya çıkaracak ve projeyle birlikte ileride Avrupa’da ve Olimpiyatlarda madalya alan sporcular yetiştirmiş olacağız. Burada büyük bir enerji var. Özellikle Karadeniz insanı mücadele sporlarında çok başarılı oluyor bu yüzden keşfedilecek gençlerimizi mücadele sporlarında topluma kazandıracağız ve onları sporla rahabilite etmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha önce ki projede başarılı olan gençler rol model olacak!

‘Bağımlı Olma Sporcu Ol’ projesine benzer birçok projeye imza attıklarını ve bu konuda çok başarılı sonuçlar aldıklarının altını çizen Müdür Genç: “İl müdürlüğü olarak zaten bakanlığımızın desteği ile birçok projeye imza atmıştık ‘Beni de Geleceğini de Kurtar’ projesi adı altında. O proje kapsamında 150 gencimizi spora ve gençlik merkezimizdeki faaliyetlere kazandırmıştık. Yeni projemizle birlikte de inşallah özellikle ileri uçta risk grubunda yer alan gençler için çok önemli bir projeye daha imza atmış olacağız vedaha önce risk grubunda olup başarıya ulaşmış sporcularımızı yeni projemizde yer alacak gençlerimize rol model olmaları için bir araya getireceğiz” açıklamasını yaptı.

Topluma faydası olacak bir proje…

‘Bağımlı Olma Sporcu Ol’ projesine çok büyük önem verdiklerini söyleyen Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Genç: “Bu projeye gerçekten büyük bir yatırım yapacağız ve projenin toplumsal iyileştirmeye çok büyük faydası olacaktır. Bu projeyle birlikte risk grubundaki çocuklarımızı ve gençlerimizi hem topluma kazandırmış olacağız hem de toplumun örnek sayılabilecek kişileri olabilmeleri için onlara fırsat vereceğiz. Bu anlamda bize destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Eğitim Kültür Araştırma Genel Müdürlüğümüze, Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a ve projede çalışan bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” açıklamasını yaptı

Anahtar Kelimeler : BAĞIMLI, OLMA, SPORCU, OL!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız