HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 11:04

ZEN SANAT AKADEMİSİ SANATLA BULUŞTURDU

Zen Sanat Akademisi Novada Avm’de “2. Karma Resim Sergisi”ni açtı. Çok sayıda sanatseverin katıldığı sergi açılışını Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Birol Öztürk ve Kulüp
ZEN SANAT AKADEMİSİ SANATLA BULUŞTURDU

Zen Sanat Akademisi Novada Avm’de “2. Karma Resim Sergisi”ni açtı. Çok sayıda sanatseverin katıldığı sergi açılışını Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Birol Öztürk ve Kulüp Sanat Yönetmeni ve Resim Öğretmeni Elif Sayman gerçekleştirdiler.

Zen Sanat Yönetim Kurulu Başkanı Neşet sayman sergi hakkında şunları söyledi: “Novada Avm’de ikinci sergiyi gerçekleştirmekten çok mutluyuz. Sergimizde yirmi yetişkin elli çocuğumuzun resimleri sergilenmekte. Ancak burada alan darlığı nedeniyle yetişkinlerden bir, Küçüklerden ise iki resim sergileyebildik.

Esas büyük sergimizi 28 Ekim’de Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde -bir aksilik olmazsa- Yazar-Şair Sunay Akın’ın katılımı ile gerçekleştireceğiz. Alan sorunumuz olmadığı için de çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin daha çok çalışmasını sergileyebileceğiz.

Bizim hedefimiz belli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz sanatsal etkinliklerimizle sanatı sevdirmek; çocuklarımızı ve gençlerimizi iyiye, güzele yönlendirmek ve sağlıklı bir ruh yapısına kavuşmalarına katkı sunmak. Buradaki sergimiz 12 Haziran Salı akşamına kadar açık, sanatseverler sergimizi gelip gezebilirler, değerlendirebilirler, eleştirebilirler…

 

Anahtar Kelimeler : ZEN, SANAT, AKADEMİSİ, SANATLA, BULUŞTURDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız