HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Temmuz 2018 Pazartesi Saat: 09:21

CHP’DE GENÇLİK DEĞİŞİM İSTİYOR!

CHP Ordu Gençlik Kollarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bulut Gürsoy, CHP Ordu İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Karaahmetoğlu, CHP Altınordu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gözde Öz, CHP Altınordu İlçe Başkan Yardımcısı E.
CHP’DE GENÇLİK DEĞİŞİM İSTİYOR!

CHP Ordu Gençlik Kollarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bulut Gürsoy, CHP Ordu İl  Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Karaahmetoğlu, CHP Altınordu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gözde Öz, CHP Altınordu İlçe Başkan Yardımcısı E. İpek Şebcioğlu parti binasında ortak bir basın açıklaması düzenleyerek yaptıkları açıklamada CHP’li gençlerin değişimden yana olduklarını söylediler.

İl Başkan Yardımcısı Bulut Gürsoy tarafından yapılan ortak açıklama ise şu şekilde kaydedildi; “Ülkemiz 24 Haziran da bir seçimi daha geride bıraktı. Bu seçim sonuçları memleketimiz  ve partimiz için diğer seçimlerden çok daha önemli ve farklıydı. Ülkemiz kendisine başkan diye hitap edilmesini isteyen kişi tarafından yönetilmeye başladı ve  parlamenter sistem son bularak, Türkiye Büyük Millet Meclisi itibarsızlaştı.  Partimiz açısından ise gelinen bu sürece kadar hep kaybetmiş ve rejimin değişmesine engel olamamışlığın verdiği bir üzüntü  vardı.

Bu süreç,  yakaladığı rüzgâr ile geçiren bir Muharrem İnce ve yakalamayan bir Genel Merkez Yönetimi olarak devam etmiştir. Kısa bir seçim sürecinde yüzde 31 oy alan Sayın Muharrem İnce tabanın ve özellikle gençliğin umudu olmuştur. Bunu görmezlikten gelmek partiye, partililiğe ve özellikle de vatandaşa haksızlıktır.

Biz bu ülkenin kurucu partisi olarak her zaman öncü olmak ve umut aşılamak zorundayız.  İnsanlarla konuştuğumuzda hepsi bize mutsuzluğunu dile getirmekte fakat hala son umut olarak bizlere güvenmektedirler.  Ancak hepsinin ortak söylemi değişim. Bahsettiğimiz bu değişim yalnızca Genel Başkanla kalmayacak, yapılacak olan kurultay Türkiye için en az 24 Haziran seçimi kadar önem arz edecek ve şehrimiz içinse kaybedilmiş belediyeleri geri almak için atılmış en büyük adım olacaktır.

Ne yazık ki dün 59 il başkanımızın ve 129 milletvekilimizin halktan ve seçmenden uzak değişimin önünde duran açıklamalarına şahit olduk. Biz tüzüğümüzde yer alan ve demokratik hakkımız olan kurultay talebinde bulunuyoruz. Başarısızlığı bizlere başarı diye lanse edenlere karşı bu isteğimizi dile getiriyoruz. Kaybedilmiş bir seçimden sonra  bu tip isteklerin olması kadar doğal bir süreç olamaz. Bizim bu kurultaydan korkmamamız gerekir. Kurultaylar gelecektir, yenilenmektir , UMUTTUR !

Kurultay delegelerimize tarihi bir sorumluluk düşmektedir.  Sorumlu kişiler, kendi düşüncelerinden ziyade halkın ve Cumhuriyet Halk Partisi tabanının isteklerine kulak vermek zorundadırlar. Eğer halkın bu çağrısına sessiz kalırsak üzülerek söylüyorum ki gelecekte daha büyük hezimetler kapıda bekliyor olacaktır. O yüzden biz gençler umut için değişim diyoruz.  Büyük şair Nazım Hikmetin de dediği gibi ‘BİZ ARTIK ŞARKI DİNLEMEK DEĞİL, ŞARKI SÖYLEMEK İSTİYORUZ ! ’’

 

                                                                                                                            

 

Anahtar Kelimeler : CHP’DE, GENÇLİK, DEĞİŞİM, İSTİYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız