HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Ağustos 2018 Pazartesi Saat: 10:44

BORÇ YAPILANDIRMALARINDA SON GÜN

Toplam borcu neredeyse yarı yarıya düşüren yapılandırma için bugün son gün! Milyonlarca vatandaşın yararlandığı yapılandırmanın süresi 31 Temmuz'dan 27 Ağustos'a uzatılmıştı.
BORÇ YAPILANDIRMALARINDA SON GÜN

Toplam borcu neredeyse yarı yarıya düşüren yapılandırma için bugün son gün! Milyonlarca vatandaşın yararlandığı yapılandırmanın süresi 31 Temmuz'dan 27 Ağustos'a uzatılmıştı. Borçların neredeyse yarıya yarıya indiği yapılandırma için yarın son gün. Vergi, prim, trafik cezası, emlak vergisi, su parası, öğrenim kredisi gibi borçlarınız varsa, kolayca kurtulmak için son gün bu pazartesi. Faizler siliniyor, peşin ödemede indirim yüzde 90'ı buluyor.

BORÇLARI YAPILANDIRMAK İÇİN BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

Milyonlarca vatandaş yapılandırmadan yararlanarak borçlarından kurtuluyor. 31 Temmuz'da bitmesi planlanan yapılandırmaya başvuru süresi 27 Ağustos'a kadar uzatıldı. Bu imkanın bir daha gelmesi zor görünüyor. O yüzden eğer vergi, trafik cezası, sigorta primi gibi borçlarınız varsa fırsatı kaçırmayın. Bu yapılandırmada diğerlerine göre peşin ödemede yüzde 90'a varan indirim de söz konusu, faizler siliniyor, borç küçük taksitlere bölünüyor. Sabah'ın haberine göre, neredeyse toplam borç yarı yarıya düşüyor. Yarın yani 27 Ağustos Pazartesi günü son gün. Yapılandırmadan henüz yararlanamayanlar için şartlar;

HANGİ BORÇLARI KAPSIYOR? 31 Mart 2018 tarihine kadar ortaya çıkan tüm borçları kapsıyor. Sigorta prim borçları, Genel Sağlık Sigortası borçları, her türlü vergi, trafik cezaları, karayolları idari cezaları, su borcu, emeklilerin sosyal güvenlik destek primi borçları, öğrenci kredileri yasa kapsamına alındı.

Anahtar Kelimeler : BORÇ, YAPILANDIRMALARINDA, SON, GÜN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız