HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Eylül 2018 Çarşamba Saat: 09:30

EMEP: SAKİN ŞEHİR TABELADA KALDI

Emek Partisi Perşembe İlçe Sekreteri Levent Erkoç, Perşembe Belediyesi’nin Sakin şehir üyelik aidatını ödememesini eleştirerek, “Amaçları sakin şehir olmaktan vaz geçerek Perşembe’yi, betonlaştırmak” dedi.
EMEP: SAKİN ŞEHİR TABELADA KALDI

Emek Partisi Perşembe İlçe Sekreteri Levent Erkoç, Perşembe Belediyesi’nin Sakin şehir üyelik aidatını ödememesini eleştirerek, “Amaçları sakin şehir olmaktan vaz geçerek Perşembe’yi, betonlaştırmak” dedi.

Erkoç eleştirilerini sürdürerek, “Yeni yapılan Sakin şehir toplantısında Türkiye’den üç başvuru daha oldu. Muğla Köyceğiz, Bitlis Ahlat ve Erzincan Kemaliye ilçeleri sakin şehri olmak için çaba harcarken Perşembe Belediyesi çıkmak için çaba harcıyor. Perşembe Belediyesi sakin şehir projesinin önemin ya kavramamış ya da işine gelmediği için kaçmanın yolunu yapıyor” diye konuştu.

Perşembe için sakin şehir olmanın bir avantaj olduğunu belirten Erkoç şunları söyledi: “Sakin şehir projesi ciddiye alınacak bir projedir. İlçelerin yapısına göre standartları olan bir uygulama. Turizm girişimlerinin yapılması için çırpınırken Perşembe Belediyesi’nin vurdumduymazlığı kabul edilemez. Perşembe bir dinlenme ilçesi olarak deniziyle, kırsalıyla; yöresel ürünleriyle farklılıklar yaratarak önemli bir ekonomik, kültürel birikime sahip bir ilçeye dönüşme olanağı bulunuyor. Bu konuda belediyelere görev düşüyor ama Perşembe Belediyesi Perşembe’ye zarar veriyor”

BİR PROJESİ YOK

Geçmişte alınmış bir karar, Meclis kararı ile değiştirilmediği sürece geçerliliğini korur. Perşembe şu an itibarıyla şakin şehir projesi kapsamında ama Perşembe Belediyesi buna yönelik bir plan-proje yapmadı, yapmıyor. Oysa yapılacak o kadar çok iş var ki. Perşembe her gün betonlaşıyor. kıyıları, denizleri bozuluyor.

PERŞEMBE’YE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Perşembe’nin ufku geniş yöneticilere gereksinimi var. Perşembe’nin parmakla gösterilecek, örnek bir ilçe olması için olanaklar çok. İki sorunu gündeme taşıdık çözüldü. Biri, dolmuş ve taksicilerin Altınordu’daki sorunları, diğeri de Kaçalı ’da dere kenarında kömürlerin torbalarından dağılmasıyla uğranılan zarardı. Bundan sonra bir bir Perşembe’deki çarpıklığı, olumsuzluğu dile getirerek Perşembe’ye sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler : EMEP:, SAKİN, ŞEHİR, TABELADA, KALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız