HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Eylül 2018 Cumartesi Saat: 11:47

“ORDU, DİLENCİ CENNETİNE DÖNDÜ”

Ordu’nun Altınordu İlçesinde dilenciler yine kol geziyor. Özellikle küçük yaşta ki çocukların ellerinde mendil mendil dolaşarak girmedikleri yer ve mekan kalmıyor. Yaşlarının küçük olması nedeniyle tepki gösteren vatandaşlar, “Bu
“ORDU, DİLENCİ CENNETİNE DÖNDÜ”

Ordu’nun Altınordu İlçesinde dilenciler yine kol geziyor. Özellikle küçük yaşta ki çocukların ellerinde mendil mendil dolaşarak girmedikleri yer ve mekan kalmıyor. Yaşlarının küçük olması nedeniyle tepki gösteren vatandaşlar, “Bu çocukları akşam saatlerinde bari sokağa salmasınlar. Günün her saatinde her yerde karşımızdalar” diyerek yetkilileri göreve davet ettiklerini dile getirdiler.

Ordu’da yabancı uyruklu dilencilerin yanı sıra başka illerden de gelenlerin sayıları her geçen gün daha da artıyor. İstismarın her türünü kullanmaktan çekinmeyen dilenciler, çocukları da mendil, kalem vs küçük malzemelerle dilenmeye zorlayarak yardım ve merhamet sınırlarını zorlamaya devam ediyorlar.

Çocuk istismarında da sınır tanımayan bazı dilencilerde kaldırımlarda, oturdukları yerlerde çocukları sırt veya kucaklarına alarak dilenmeleri, tepkilerin de çığ gibi büyümesine neden oluyor. Konuyla ilgili Altınordu Kaymakamlığının aldığı önlemlerin bugünlerde ne kadar caydırıcı olacağı ise merakla bekleniyor.

Zabıtasından güvenlik güçlerine varıncaya kadar alınan her türlü önlem ve denetimlerin bu kez sonuç vermesini bekleyen Ordulular; “Ordu, adeta dilenci cennetine döndü. İnşallah yeni alınan bu tedbir ve önlemler bir sonuç verir, şehirde bir nefes alır” dediler.

Anahtar Kelimeler : “ORDU, DİLENCİ, CENNETİNE, DÖNDÜ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız