HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Ekim 2018 Çarşamba Saat: 09:22

“ÇOK KAZANMAK İSTİYORSAK ÇOK SATMALIYIZ”

Ordu Ticaret Borsası tarafından yürütülen, Ordu Valiliği, Ordu Üniversitesi, Altınordu Ziraat Odası, İtalya TUSCIA Üniversitesi ve İspanyol IRTA ‘nın ortak olduğu “Fındık Üretiminde Geleneksel ve Modern Uygulamaların İncelenmesi”
“ÇOK KAZANMAK İSTİYORSAK ÇOK SATMALIYIZ”

Ordu Ticaret Borsası tarafından yürütülen, Ordu Valiliği, Ordu Üniversitesi, Altınordu Ziraat Odası, İtalya TUSCIA Üniversitesi ve İspanyol IRTA ‘nın ortak olduğu “Fındık Üretiminde Geleneksel ve Modern Uygulamaların İncelenmesi” başlıklı ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2 yıl süreli projenin gerçekleştirildi.

Projenin önemli aşamalarından biri olan Örnek Fındık Bahçe Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ve Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı ile fakülte öğretim görevlilerin katılımıyla tarihinde açıldı.

 Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ; “ Uyguladığımız projemin en önemli çıktılarından biri bu bahçedir. Biz, bu bahçede, fındık üretimini geleneksel üretim alışkanlığından kurtarmanın mümkün olduğunu göstereceğiz. Fındık üretiminde endüstriyel ve modern yöntemlerin tamamını prototip niteliğinde olan bu bahçede uygulama imkanı yaratacağız.

“Uyguladığımız projenin kapanışını yapmış olsak da, bu bahçe ile esas hedefimiz olan; verimlilik ve kalite artışı hususunda yıllara sari hedef ve vizyon ortaya koymuş bulunmaktayız. Bundan sonra hayata geçireceğimiz diğer projelerle örnek bahçemiz modern çapta büyüyecek ve artık bir model halini alacaktır.” diyen Ziver Kahraman “ Çok kazanmak istiyorsak çok satmak zorundayız. Çok satmak için de çok ve kaliteli üretmek zorundayız. Biz, ezber bozacağız. Ezber bozmalıyız. Çok ve kaliteli üretip, çok satarak çok kazanmalıyız.” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : “ÇOK, KAZANMAK, İSTİYORSAK, ÇOK, SATMALIYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız