HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Ekim 2018 Perşembe Saat: 09:19

YOLLAR İYİLEŞTİRİLİYOR

Fatsa da imarlı alanlarında Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Ayazlı mahallesinde Mandıra caddesine devam eden yolda 70
YOLLAR İYİLEŞTİRİLİYOR

Fatsa da imarlı alanlarında Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Ayazlı mahallesinde Mandıra caddesine devam eden yolda 700 metre uzunluğunda filler malzeme serimi yapılarak yol iyileştirme çalışması yapıldı. Burada Pazartesi günü başlayan yol iyileştirme çalışmasının tamamlanacağı belirtildi.

Yine Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Dolunay mahallesi Seyitoğlu sokakta 600 metre yol iyileştirme çalışması yapıldı. Bu yolun 100 metresinde ise yeni yol açma çalışması gerçekleştirildi. Geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan bu çalışmanın Perşembe günü tamamlanacağı ifade edildi.

Sakarya mahallesi Atatürk Caddesinde ise 54 adet baca yükseltme işi ve sıcak asfalt yama çalışması başlatıldı. Geçtiğimiz Pazar günü başlayan bu çalışmanın Perşembe günü sona ereceği bildirildi.

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise geçtiğimiz hafta Bolaman Güvercinlik mahallesi Arif Özkan Caddesinde zayıf zemin kazısı sonrası alt temel malzeme serimi başladı. Burada bir yandan alt temel malzeme serimi, bir taraftan da PMT çalışması devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar hava muhalefeti olmadığı takdirde bu çalışmanın tamamlanarak sıcak asfalt çalışmasına geçileceği belirtildi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : YOLLAR, İYİLEŞTİRİLİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız