HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Aralık 2018 Cumartesi Saat: 11:12

ENVER TOP: “35 PROJE İLE GELİYORUM”

AK Parti Gölköy Belediye Başkan Aday adayı Enver Top, Gölköy’de hazırladığı projelerle yatırımların yanı sıra hak, hukuk ve adalet bakımından da ilçenin makus talihini yeneceklerini söyledi.
ENVER TOP: “35 PROJE İLE GELİYORUM”

AK Parti Gölköy Belediye Başkan Aday adayı Enver Top, Gölköy’de hazırladığı projelerle yatırımların yanı sıra hak, hukuk ve adalet bakımından da ilçenin makus talihini yeneceklerini söyledi.

Gazeteci Şafak Deliçakar’a verdiği röportajda hedeflerini ve gönlünde ki Gölköy için hedeflerini ortaya koyan Enver Top’tan, Gölköylülere de önemli mesajlar geldi. Kendisine görev ve destek verildiği takdirde Meslek Yüksek Okulu içinde çalışmalar başlatacağını dile getiren Enver Top, ilçede iddialı isimler arasında yer alıyor.

 

Şafak DELİÇAKAR: Sayın Top, haftanın röportajı sayfamıza hoşgeldiniz. Adaylığınız öncelikle hayırlı olsun. Size tanıyarak başlamak istiyorum. Evet Enver Top Kimdir?

Enver TOP: 1972 Gölköy doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Gölköy de tamamladım. Daha sonra Perşembe Turizm ve Meslek Lisesinde eğitimime devam ettim. Sonra 10 yıl Bodrum’da turizm müdürlüğü ve üniversite olarak turizm okudum.

Daha sonra kamu görevime başladım onun ardından ordu üniversitesinde elektrik elektronik bölümünü bitirdim.sektörde eğitimli bir başkan adayı olarak Gölköy e aday oldum. Dernecilikte nasıl rol model olduysak yönetimde de öyle olacağız inşallah.

Şafak DELİÇAKAR: Neden siyaset? Neden AKP?

Enver TOP: Okulda okurken hocalarımız hep ize sorarlardı ne olacaksınız diye herkes doktor savcı hakim olacağım derdi bende bir tek aykırı olarak siyasetçi derdim. Aradan yıllar geçti sendikacı olduk bir gün Ankaraya mitinge gidiyoruz otobüse bindik hocamla karşılaştım seni tebrik ederim beni mahcup ettin dedi am bu gurur duyulacak bir mahcubiyet tabiibu bizde yılların özlemiydi.

Neden AKP denilirse şu anda ülkemizde proje yapılmalı bende proje beyinli bir insanım projeleri de uygulamak adına Gölköy ün kaderini değiştirmek adına bir farkındalık yaratmak adın Gölköy’e gidiyorum hükümeti izde projelere çok deger veriyorlar yeter k proje üretin diyorlar ülkemizde bunlara ihtiyacı var birlik be beraberlik içinde olmalıyız bundan dolayı sorumluluk tan kaçamak adına partimizde bize izin verirse oradaki gençlerimiz ve kadınlarımız adına birşeyler yapmak istiyoruz. Bunu da AKP ile çok iyi yapacağımıza inanıyorum

Şafak DELİÇAKAR: Gölköy’ün makus tarihini nasıl yıkacaksınız? Hak, hukuk, adalet açısından

Enver TOP: Öncelikle sevgide insan yönetimde adalet yapacağız çünkü eğer insanı Sevmezsiniz yönetimde başarılı olma şansınız yok bizim otuz mahalle muhtarlığmız var ama halkımız şundan emin olsun ki çalmadığımız kapı kalmayacak zenginin yanında değil garibanın yanında duracağız inşallah başkan olduğumda her sabah bir esnafımla kahvaltı yapacağım çünkü ben esnaflarımızı gerçekten önemsiyorum çünkü esnaf bir milleti ayakta tutan kardır eğer siz esnafı diri tutarsanız o esnafta gelişir istihdama destek sağlar. Belediye başkanlığında güç alan değil başkanlığa güç kazandıran biri olacağım

Gölköy genç nüfus olarak yüksek göç veren bir ilçemiz bu nüfusu geri kazandırmak için neler düşünüyorsunuz

Biz bir turizm cennetiyiz bizim dokuz on tane farklı turizm alanımız var bir defa Gölköy ün kaderi turizmle değişecek Ulugölümüz var Uluvahtamız var anıt mezarlarını var buraları turizme kazandırırsak gençlerimiz buraya yönleneceklerdir üniversiteyi buraya getiricez getirince 500 öğrenci gelse esnaf kazanacak ve oradaki halk gitmek zorunda kalmayacak

Şafak DELİÇAKAR: Meslek Yüksek Okulu için bir girişim başladı mı?

Enver TOP: Daha önce bir girişim başlamıştı burdan da birinci vaadim bu olsun insanlarımızın kolay ulşabileceği bir yer olarak birinci şartımız üniversiteyi kurmak

Gölköy de bulunan kadınlarımız engelli vatandaşlarımız için özellikle el sanatlarını yapabileceği sanat atölyelerini Gölköy’e kazandırmalıyız. Bizim Gölköy de ilçenin ortasından geçen bir ırmağımız var.Biz bu ırmağın kenarı boyunca yürüme ve oturma yerleri yapacağız vatandaşlarımız gece yaz aylarında burada yürüyüşe çıktıklarında engelli vatandaşlarımızın yapmış olduğu el sanatlarının tezgahlarını görerek buralardan alışveriş yapabilecek.

Şafak DELİÇAKAR: Gönlünüzde ki Gölköy nasıl?

Enver TOP: Öncelikle Gölköy deki düğün salonlarının fiyatları ile ilgili düzenleme yapacağız düğün sahipleri düğün yapıyor daha sonra gelen altınlar düğün salonu kirasını karşılamıyor. Bunun mutlaka önüne geçeceğim. Taksicilerimzin sıkıntılarını halledeceğim hareket alanlarının genişleyeceği.

Ekonomisine katkı sağlayacak bir düzen aldıracağım. Yayla yollarımızın yapılması elektriğin yaylalara götürülmesi için çabalayacağım bizim kısaca hedefimiz söylemek gerekirse Gölköy’e farkındalık kazandırmak 35 tane farklı proje ile geliyoruz. Ve projelerin tamamı belediye bütçesi ile değil Avrupa Birliği ve ajanslara karşılanabilecek projeler. Zaten en iyi projeler insana yararlı projeledir.

Şafak DELİÇAKAR: Sayın Top, bu süreçte size çalışmalarınızda başarılar diliyor, geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Enver TOP: Aayın Deliçakar, bende şahsıma vermis olduğunuz bu fırsat için teşekkür ediyor, size ve gazetenize yayın hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum.

 

 

Anahtar Kelimeler : ENVER, TOP:, “35, PROJE, İLE, GELİYORUM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız