HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Haziran 2016 Cumartesi Saat: 08:41

“HERŞEY BU MİLLET İÇİN”

2016 yılında sşehir merkezine 30 km’lik sıcak asfalt projesini hayata geçiren Altınordu Belediyesi çalışmalar kapsamında Karşıyaka mahallesinde sıcak asfalt çalışmasına başladı.
“HERŞEY BU MİLLET İÇİN”

 2016 yılında sşehir merkezine 30 km’lik sıcak asfalt projesini hayata geçiren Altınordu Belediyesi çalışmalar kapsamında Karşıyaka mahallesinde sıcak asfalt çalışmasına başladı.

 Şehir merkezinde 10 km’lik yol ağında sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, çalışmalarını Karşıyaka mahallesinde hızlandırdı.  Karşıyaka mahallesinde 22 sokakta toplam 4 km’lik bir yol ağının alt yapı çalışmasını tamamlayan ekipler, havanında iyi gitmesini fırsata çevirerek sıcak asfalt çalışmasına başladı.

 Karşıyaka mahallesinin Altınordu ilçesinin önemli mahallelerinden olduğunun altını çizen Baskan Tekintaş, yaptığı açıklamada “2016 yılı içerisinde uygulamaya koyduğumuz 30 km’lik sıcak asfalt çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Şuan ekiplerimiz ilçemizin hemen hemen her mahallesinde çalışma halinde. Şehrimizin önemli mahallerinden olan ve yıllardan beri hizmet alamayan Karşıyaka Mahallemizde sıcak asfalt çalışmasına başladık. Mahallemizde 22 sokakta toplam 4 km’lik sıcak asfalt çalışmasını hayata geçireceğiz. Daha sonra yine mahallemizde AYKOME tarafından alt yapısı hazır hale getirilen sokaklarımızda sıcak asfalt çalışmasına tüm hızımızla devam edeceğiz. Millet sevdası ile çıktığımız bu yolda yapılan her hizmetin millet için yapıldığını çok iyi biliyoruz” dedi.

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalardan dolayı Altınordu Belediyesine teşekkür eden Karşıyaka Mahalle Muhtarı Nuri Aşcı  “Yapılan çalışmalar mahallemiz için son derece önemli hizmetlerdir. Bu özverili çalışmalarından ötürü başta Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a ve ekibine mahallemiz adına teşekkür ediyorum. Belediyemizin ekipleri önce bizlerle temasa geçtiler, ihtiyaçları tespit ettiler ve daha sonra çalışmalara başladılar. Böylece mahallemizin her noktasında belirlenen eksikliklerin giderilmesini tespit ettiler. 15 gündür alt yapısı yapılan mahallemizde bugün sıcak asfalt çalışmasının başlaması bizleri çok memnun etti” Şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Açıklama: https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

Anahtar Kelimeler : “HERŞEY, BU, MİLLET, İÇİN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız