HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Aralık 2018 Perşembe Saat: 10:40

GÜLER; “EMANETİ ORTAK VİCDANLA YÖNETECEĞİZ”

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediyesi, Gülyalı ve Perşembe Belediyelerini ziyaret etti. Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Ordu Büyükşehir
GÜLER; “EMANETİ ORTAK VİCDANLA YÖNETECEĞİZ”

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediyesi, Gülyalı ve Perşembe Belediyelerini ziyaret etti.

Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Dr. Mehmet Hilmi Güler Ordu programları kapsamında Altınordu Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye önünde Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz ve birim müdürleri tarafından karşılanan Güler, daha sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Av. Dursun Kurucu ve beraberindekilerle birlikte belediye birimlerini gezerek personellere işlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyarette konuşan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ortak akılla çalışacaklarını söyledi.

Ordu’yu yıldız şehir yapma hedefinde olduklarını dile getiren Güler, “Değerli arkadaşlar bugün Altınordu’nun altın kadrolarını ziyaret etmenin mutluluğu içerisindeyim. Gerçekten tahmin ettiğim gibi pırıl pırıl bir ekiple karşılaştık.

Dolayısıyla bu güzel ekibin projelerle Ordu’muza daha aydınlık bir gelecek hazırlayacağına inancım tam. Bu sebeple Altınordu’nun altın kadroları ile bu işi birlikte yapacağız. Fevkalade güzel bir kadro var. Ortak akılla, ortak çaba ile Ordu’muzu yıldız şehir yapma hedefimize adım adım gidiyoruz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

BAŞKAN TEZCAN’DAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ise konuşmasında AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve beraberindekilere ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Güler’e başarı dileklerinde bulunan Başkan Tezcan, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Ziyaret kapsamında Sayın Güler ile bilgi alış verişi yapmış olduk. İşimiz hayırlı, yolumuz açık olsun. Arkadaşlarımız da bu ziyaretinizden mutlu oldular. Bu ziyaretlerin devamını bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Hilmi Güler, Ordululara umutlu mesajlar verdi. Güler, “Ordu’yu ortak akılla, ortak vicdanla yöneteceğiz. Ayrım yapmadan, hiç kimseyi karşımıza almadan kucaklayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz” dedi.

Tüm birimleri gezen Güler, burada yaptığı açıklamada, “Altınordu’nun altın kadrolarını ziyaret etmenin mutluluğu içindeyim. Gerçekten tahmin ettiğim gibi pırıl pırıl bir ekiple karşılaştım. Ordu’muza daha aydınlık bir gelecek hazırlamak için birçok proje uygulayacağız. Altınordu’nun altın kadrolarıyla bu işi birlikte başaracağız. Çok güzel bir kadro var. Şimdi ortak akılla, ortak gayretle Ordumuzu inci bir şehir yapma hedefimize adım adım gidiyoruz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ”

Öte yandan Güler, bu ziyaretin ardından Gülyalı ilçesine geçti. AK Parti Gülyalı İlçe başkanlığını ziyaret eden Güler, konuşmasına “Gülyalı’nın gül gibi insanları” sözüyle başladı. Gülyalı’nın ‘Ordu’nun giriş kapısı’ olduğunu belirten Güler, “Gülyalı ilçesi hem deniz kenarında hem de havalimanına sahip, Ordu’nun giriş kapısı özelliğini taşıyan bir ilçemiz. Eskilerin tabiriyle müsemma bir yer. Aslında Gülyalı bir elmas. Biz bu elmastan harikulade biz pırlanta yapacağız. Gülyalı, şu haliyle İtalya ve Fransa sahillerinden hiç geri kalan bir ilçe değildir” diye konuştu.

Güler konuşmasında açık ve net mesajlar vererek şunları belirtti: “Ben buraya bir şey olmak için gelmedim bir şey yapmak için geldim. Cumhurbaşkanımız beni bu amaçla buraya gönderdi. Bu şehir bize emanettir.

Bu emaneti ortak akılla, ortak vicdanla yöneteceğiz. Yani ayrım yapmadan hiç kimseyi karşımıza almadan kucaklayarak yapacağız. Ötekileştirmeden yapacağız. Zaten güzel Ordu’yu daha güzel, Gülyalı’yı daha güzel bir gül bahçesine çevireceğiz. Ama önce sevgiyi yerleştirecek ve büyüteceğiz”

Güler, parti ziyaretinin ardından Gülyalı Belediyesi’ne geçti. Burada Belediye Başkanı Talip Şen’den Belediyenin çalışmaları hakkında teknik bilgiler alan Güler, daha sonra Perşembe ilçesine geçti.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız