HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Mart 2019 Çarşamba Saat: 09:41

AKSOY; “ORDUSPOR’U YÖNETMEK ZOR BİR ŞEY DEĞİL”

Orduspor eski idarecilerinden Emin Aksoy, gazetemiz muhabirlerinden Mehmet Topkaraoğlu’na verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.
AKSOY; “ORDUSPOR’U YÖNETMEK ZOR BİR ŞEY DEĞİL”

Orduspor eski idarecilerinden Emin Aksoy, gazetemiz muhabirlerinden Mehmet Topkaraoğlu’na verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

2015 yılında Orduspor’a başkan adayı çıkmadığı için aday olmayı düşündüğünü ancak daha sonra destek olacak kişilerin desteğini çektiği için bu kararından vazgeçtiğini ifade etti.

Aksoy’un, Orduspor ile ilgili geniş röportajı sayfa 6’da

Mehmet TOPKARAOĞLU: Sayın Aksoy, haftanın röportajı sayfamıza hoşgeldiniz. Öncelikle size tanıyarak başlamak istiyorum. Evet Emin Aksoy kimdir?

Emin AKSOY: Hoşbulduk Mehmet bey. Emin Aksoy Ordusporla yolu keşisen daha sonra Orduspor’dan kopan birisidir. Ordu ticaret lisesi mezunuyum. 1985-2009 yılları arasında İstanbuldaydım. Yabancı bir şirkette uzun zaman çalıştım oradan emekli oldum ve emlak ofisimi açtım. 28 yıldır evliyim.

Mehmet TOPKARAOĞLU: Orduspora bir ara başkan olmayı düşündünüz bunun hakkında neler söyleyeceksiniz?

Emin AKSOY: 2015 yılında başkan adayıydım çünkü bir aday yoktu Ordusporumuzu sahipsiz bırakmak istemedim. Dönemin belediye başkanı Orduspor için başka düşüncelerimiz var demişti. Orduspor beş tane lig düştü ve bu konuda o şekilde kapanmıştı.

Mehmet TOPKARAOĞLU: Basketbol takımı sizin için ne ifade ediyordu?

Emin AKSOY: Bayan basketbol takımı eğer iyi yönetilseydi futbol takımının bütün giderlerini rahatlıkla karşılayabilirdi. Baskette iyi bir yönetimimiz vardı ama kazanılan paralar doğru yerlerde harcanmadı.

Mehmet TOPKARAOĞLU: Peki istifa sebebiniz neydi?

Emin AKSOY: Canlı yayında bize küfür ediliyor biz canımızı dişimize takıyoruz diğer taraftan demediklerini bırakmıyorlar böyle bir şey olabilir mi?

Mehmet TOPKARAOĞLU: Orduspor kulübünü ilk çıktıkları forma ile sahaya çıkmak istemişler sizde tabi reklamınızı yapmak İstediniz ama onlar böyle düşünmemişler bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz ?

Emin AKSOY: Ben 15 gün önce aradım böyle bir forma yaptırılmış keşke emin emlak Hatipoğlu şarküteri ve ya benzerleri keşke bunlar çoğalsa bunun böyle olmasından dolayı çok mutluyum. Sahaya çıktıklarında ne ilk yarı ne de ikinci yarı böyle bir şey yok bu bizi oldukça üzdü.

Bundan dolayı takıma arkamı dönmeyeceğim tabi. Ben yine kulube forma yaptırdım gönderdim vatandaşa satın dedim üzeri sizin olsun. Ben şöyle planlamıştım bu bahar çok hareketli geçer insanlar gelir çocuğuna forma alır bu Orduspor aşkıdır yani. 1000 e yakın forma satılır ve 60-70 bin lira eder bu parada Orduspor’u gelecek yıl idare ederdi. Böyle bir proje sundum ama hiç umurlarında değil.

Mehmet TOPKARAOĞLU:  Orduspor’u nasıl yaşatırız?

 

Emin AKSOY: Bu Orduspor’u yönetmek o kadarda zor bir şey değil. Borçları çıkartıp önünüze koyacaksınız alacaklıları da çağıracaksınız 50 bin tane Ordulu’da beşer bin lira para alsanız Orduspor bugün düze çıkar. Ben 100 bin lirayı vermeye gönüllüyüm ama karşımda muhatap görmeliyim.

 

Mehmet TOPKARAOĞLU: Sizce buraya ihanet eden kimler?

 

Emin AKSOY: Ben bunu söylüyorum. Bu takımı kim soydu belli. Sen hem kulubu batıracaksın hem kasayı boşaltıcaksın ben bunun bilerek olduğunu düşünüyorum. Ondan sonar da otobüs kaldırdım diye övüneceksin. Sen önce borçlarımdan tamamen vaçgeçtim diye ibranameyi ver orda bak bu şehir nasıl ayağı kalkacak ve bunun arkası gelecek.

 

Mehmet TOPKARAOĞLU: Sayın Aksoy, yaptığınız değerlendirmeler için çok teşekkür ediyor, bundan sonra ki yaşantınızda başarılarınızın devamını diliyorum.

 

Emin AKSOY: Bende sizlere şahsıma bu fırsatı sağladığınız için teşekkür ediyor, yayın hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum.

 

 

Anahtar Kelimeler : AKSOY;, “ORDUSPOR’U, YÖNETMEK, ZOR, BİR, ŞEY, DEĞİL”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız