HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Haziran 2016 Pazartesi Saat: 06:42

TOP: “GÖLKÖY İLÇEMİZ ÖNEMLİ BİR KATMA DEĞER”

GÖLKÖYLÜLER, SİYASET, İŞADAMLARI VE BÜROKRATLARI BEKLİYOR:
TOP: “GÖLKÖY İLÇEMİZ ÖNEMLİ BİR KATMA DEĞER”

Ordu İli Gölköylüler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Enver Top, Gölköy’ün sorunlarının çözümü için kendilerine verilecek olan her göreve hazır olduklarını söyledi.

Bir otelde düzenlenen ve muazzam bir kalabalık topluluğu ile iftar yemeğinde buluşan Gölköylülerin yemeğine siyaset ve sivil toplum örgütlerinden de yoğun bir katılım sağlandı. İftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, 25. Dönem Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 23. Dönem Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın ve eski İl Başkanı Hamza Aldeniz, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Gölköy Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ustaoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Memur Sen Ordu Şube Başkanı İsmail Çelenk ve çok sayıda davetli katıldı.

Yoğun katılıma teşekkür ederek programın açılış konuşmasını yapan Mustafa Şahin; “Gölköy ilçemiz, Ordumuzun kalkınmaya yönelik stratejik bakımdan önemli coğrafya teşkil etmektedir. Bu anlamda özellikle kalkınma hamlesine girmiş olduğumuz bu yıllarda İlçemizin yatırımlardan hak ettiği payı alacağı inancındayız. Biz dernek olarak başta ilçe Kaymakamlığımızın, Belediyemizin, Valiliğimizin ve Büyükşehir Belediyemizin, devlet yatırımları adı altında ilçemizi sahipsiz bırakmayacağı inancındayız. Zaten bugünde icabet ve destek verdiğiniz bu yemeğimizde bizlerle birlikte hareket edeceğinizin mesajlarını vermeniz, ilçemiz adına sevindirici ve önemli bir mesajdır” dedi.

Şahin’in ardından kürsüye gelen  Dernek Başkanı Enver Top’da, siyasetçilerin, bürokrasinin ve kamunun Gölköy’e  önem vermesi gerektiğine dikkat çekti. Top yaptığı konuşmada; “Bu Mübarek Ramazan ayında birlikteliğimizi, beraberliğimiz ve kardeşliğimizi taçlandırmanın heyecanı içerisindeyim. Burada Gölköyümüze verdiğiniz önem ve değerin çok ayrı bir yeri olduğu kanaatindeyim. Evet gördüğünüz gibi bizler hizmet için hazırız. Biz bundan sonra ilçemize siyasetçilerimizi, bürokratlarımızı bekliyoruz.

“GÖLKÖY İLÇEMİZ ÖNEMLİ BİR KATMA DEĞER”

Kalkınmamıza yönelik adım atacak olan herkesi bağrımıza basmaya hazırız. Gölköy ilçemiz, ekonomik anlamda Ordu ilimize ciddi anlamda Katma Değer sağlayacak bir ilçedir. Bunun asla göz ardı edilmemesi gerektiğine inanıyoruz. Bakınız Büyükşehir Belediyemizin Yol ve alt yapı çalışmaları süratle devam etmektedir. Devletimizin devlet yatırımları bir bir ilçemize yönelmeye başlamıştır. Kalkınmaya yönelik, işsizliği ve göçü önlemeye yönelik hamlelerimizi şimdiden atmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyorum.

Ordu İli Gölköylüler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği her alanda, her hususta elini taşın altına koymaya hazırdır. Siyasetçilerimizi, işadamlarımızı, bürokrasimizin kanaat önderlerini ilçemize davet etmekten ve bu davetimize de iştirak edeceklerinden büyük bir onur duyacağımızı ifade ediyor hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

“GÖLKÖY, MAKUS TALİHİNİ MUTLAKA YENMELİ”

Yemekte bir konuşmada CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptı. Torun konuşmasında; “İçerisinde bulunduğumuz ve büyük bir huşu ile idrak ettiğimiz Mübarek Ramazan Ayımızın ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını bende canı gönülden niyaz ediyorum. Tabi sayın başkanımızın güzel dilek ve temennilerine katılmamak içten bile değil. Bizlerde yıllardır söylüyoruz. Gölköy ilçemiz makus talihini mutlaka yenmelidir diye.

Kalkınmaya öncülük etmenin iktidarı, muhalefeti olmaz. Gölköy ilçemizin önemi ve konumunu göz önünde bulunduracak olursak, burada başta göçün ve işsizliğin önlenmesi adına hep birlikte hareket etmemiz gerektiği inancındayım. Bu vesile ile CHP olarak, şahsım adına da bizlerde üzerimize düşen ve bizlere tevdi edilecek olan bütün görevlerde sonuç alıncaya kadar yer alacağımızı ve her zaman yanınızda olacağımızı bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyorum. Her şeyin gönlünüzce geçmesini temenni ederek bir kez daha hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dayanışmanın, birlik ve beraberliğin hat safhaya çıktığı iftar yemeğinde okunan Kur’an-ı Kerim ve iftar duasıyla birlikte programı son buldu.  (HABER ŞAFAK DELİÇAKAR) 

Anahtar Kelimeler : TOP:, “GÖLKÖY, İLÇEMİZ, ÖNEMLİ, BİR, KATMA, DEĞER”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız