HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Nisan 2019 Çarşamba Saat: 09:02

ORDU BAROSUNDAN 23 NİSAN’A ÖZEL TİYATRO

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Carmen tiyatro ekibi (Tiyatroda) işbirliği ile Ordu Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Yağızlı Şehit Zafer Gülseren İlköğretim Okulunda ‘Karagöz ve Hacivat Okulda’ isimli tiyatro oyununu
ORDU BAROSUNDAN 23 NİSAN’A ÖZEL TİYATRO

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Carmen tiyatro ekibi (Tiyatroda) işbirliği ile Ordu Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Yağızlı Şehit Zafer Gülseren İlköğretim Okulunda ‘Karagöz ve Hacivat Okulda’ isimli tiyatro oyununu sergiledi.

Ordu Barosu Çocuk Hakları Komisyonu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, tiyatro oyunu ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluklarına ortak olduklarını ifade ederek “Çocuklarımızın kalplerindeki sevgi ve gözlerindeki ışık bizlere umut oldu. Yarınlar çok daha güzel olacak” dediler.

Bu arada tiyatro oyununun hazırlanmasında desteklerini esirgemeyenlere teşekkür edilen açıklamada “Ordu Barosu Başkanı Sayın Av. Haluk Murat Poyraz ve bu organizasyonda Ordu Barosu yönetim kurulu adına bizim yanımızda olan baromuz genel sekreteri Sayın Av.Sibel Torun’a, Ordu Barosu Çocuk Hakları Komisyonundan sorumlu olan yönetim kurulu üyemiz Sayın Av. Onur Canbaz ‘a, Carmen tiyatro ekibi sorumlusu Sayın Umut Şahin’e ve Ordu Barosu Çocuk Hakları Komisyonunda bulunan tüm avukat arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” ifadelerine yer verdiler.

Anahtar Kelimeler : ORDU, BAROSUNDAN, 23, NİSAN’A, ÖZEL, TİYATRO

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız