HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Mayıs 2019 Çarşamba Saat: 11:00

UCUBELERE İZİN VAR, MIDI’YA YOK!!!

Ordu’da Atatürk Anıtının kapatacak şekilde manzarayı bozan işletmeye yine rıhtım bölgesi gibi yerlerde şehir güzelliğini bozacak şekilde büfe ve benzerlerine izin veren Büyükşehir zihniyeti Mıdı restoranın yıkılıp harap olmasına
UCUBELERE İZİN VAR, MIDI’YA YOK!!!

Eski başkan Yılmaz’ın gazabına Mıdı dayanamadı.

Yıkılmaya yüz tutan işletme için sahibi Büyükşehir belediyesinden şikayetçi oldu.

 

Ordu’da Atatürk Anıtının kapatacak şekilde manzarayı bozan işletmeye yine rıhtım bölgesi gibi yerlerde şehir güzelliğini bozacak şekilde büfe ve benzerlerine izin veren Büyükşehir zihniyeti Mıdı restoranın yıkılıp harap olmasına seyirci kaldı.

Eski Başkan Enver Yılmaz’ın keyfi tutumları sonucunda iş yeri sahiplerinin tahliye edilmesi ile atıl duruma düşürülen ve birkaç kez yangın tehlikesi geçiren sonrada tamamıyla madde bağımlısı yuvası haline gelerek tahrip olan güzide işletme hakkında mal sahipleri Ordu Büyükşehir Belediyesi hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

İş yerlerinin tahliye edildiğini ve bu konuda Ordu Büyükşehir belediyesi ile mahkemenin devam ettiğini belirten mal sahiplerinden Vedat Karaman işletmelerinin atıl bir hale getirilerek neredeyse kullanılamaz hale düştüğünü, korumakla yükümlü olan Büyükşehir belediyesinin bunu yerine getirmediğini belirterek savcılığı verdikleri suç duyurusunda özetle şunları belirttiler.

“Tahliye işlemlerinin ardından kimliği meçhul kişi veya kişilerce içeride bulunan malzemelerimizin tahrip edildi. İki kez yangın çıktı. Bir kez de hırsızlık olayı yaşandı. Tahliye işlemi sonrasında gayrimenkul üzerinde tasarruf imkanımız kalmamıştır. Bu süreçte gerekli tedbirleri almayarak bu olayların yaşanmasına yol açan ve ihmali olan Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden şikayetçiyim.”

            Ayrıca yapılan bir başka şikayette ise şu talepte bulunuldu:

“Mıdı restoran isimli eş yerimizde bulunan elektrik kablolarının, zeminde ki ve iskele üzerinde ki rabıtaları ve iskelenin yan tarafında ki korkulukları hırsızlayan ve iş yerinde bulunan soğutucu dolaplarını, havalandırma sistemlerini tahrip eden kişilerin tespiti ile haklarında kamu davası açılmasın talep ederiz.

Öte yandan Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler gazetemiz yazarı Erol Karaer’e yaptığı açıklamada Mıdı restoranı en  kısa zamanda işletmeye alıp değerlendireceklerini belirtmişti.

Anahtar Kelimeler : UCUBELERE, İZİN, VAR, MIDI’YA, YOK!!!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız