HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Haziran 2019 Salı Saat: 10:51

GAZİ AİLELERİNDE SÜNNET VE DÜĞÜN HEYECANI

Ordu Valisi Seddar Yavuz, hafta sonunda gazi ailelerinin sünnet ve düğün merasimine katılarak, ailelerin sevincine ve mutluluğuna ortak oldu. 26 Aralık 2001 tarihinde Trabzon Araklı’da operasyon sırasında yaralanan Er Hüseyin Öztürk’ün
GAZİ AİLELERİNDE SÜNNET VE DÜĞÜN HEYECANI

Ordu Valisi Seddar Yavuz, hafta sonunda gazi ailelerinin sünnet ve düğün merasimine katılarak, ailelerin sevincine ve mutluluğuna ortak oldu.

26 Aralık 2001 tarihinde Trabzon Araklı’da operasyon sırasında yaralanan Er Hüseyin Öztürk’ün 7 yaşındaki oğlu Muhammed Ömer’in sünnet merasimine katılarak sevinçlerini paylaşan Vali Yavuz,  Duygu-Hüseyin Öztürk çiftinin mutluluğuna ortak oldu.

Gazi ailesinin iki çocuğundan biri olan Muhammed Ömer’in sünnet düğününün gerçekleştiği Altınordu Yenimahalle’deki evine giderek, programa iştirak eden Vali Seddar Yavuz, gazi ailesi ile bir süre sohbet ederek,  sünnet olan Muhammet Ömer’e hediyesini verdi ve her zaman şehit aileleri ile gazilerin yanında olduklarının altını çizdi.

Vali Seddar Yavuz, Uzman Çavuş olarak görev yapan Hamza Demetgül ile Elveda Demetgül çiftinin düğün törenine de katılarak, mutluluk ve iki cihan saadeti diledi.

Afrin’de operasyon sırasında kolundan yaralanan Uzman Çavuş Cengizhan Demetgül’ün abisi olan Uzman Çavuş Hamza Demetgül, düğüne iştiraki dolayısıyla Vali Yavuz’a teşekkür ederek, büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler : GAZİ, AİLELERİNDE, SÜNNET, VE, DÜĞÜN, HEYECANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız