HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Ağustos 2019 Perşembe Saat: 08:23

“KARADENİZ’İN GÜZELLİĞİNİ VURGULAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Yunanistan Volostan Gürcistana 5i yabancı 10 tekne ile ralli yapan Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD) üyeleri Fatsa Limanına demir attı.   Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD) üyelerini Fatsa Limanında Belediye Başkanı
“KARADENİZ’İN GÜZELLİĞİNİ VURGULAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Yunanistan Volos'tan Gürcistan'a 5'i yabancı 10 tekne ile ralli yapan Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD) üyeleri Fatsa Limanına demir attı.
  Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD) üyelerini Fatsa Limanında Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Yurttaş, Ruhi Özbay ve Yelken Kulübü üyeleri karşıladılar. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Başkanı Dr. Zafer Türkmen ve misafirlere çiçek takdiminde bulundular.

“YELKENCİLERİMİZ BİZLERE IŞIK OLACAK”
  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar burada yaptığı konuşmada, “Dönüş yolunda yelkencilerimizi Fatsa Limanımızda misafir ettik. Yelkenciler şehrimizi denizle buluşturma anlamında büyük bir ışık olacaktır. Yelkencilerimizi önümüzdeki yıl ilçemizde daha kalabalık ağırlamayı arzu ediyoruz. İlçemizde yelkencilerimizle birlikte zaman geçirmek bizlere keyif verecektir.” dedi.

“KARADENİZ’İN GÜZELLİĞİNİ VURGULAMAYA ÇALIŞIYORUZ”
  Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Başkanı Dr. Zafer Türkmen ise derneği 2 yıl önce kurduklarını ifade ederek, “850’ye üyemiz var. 3 yıldır Karadeniz yat rallisi yapıyoruz. Son 2 sene bir konsept verdik. Bu da ‘Argonatların İzinde, Altın Postun Peşinde’ şeklinde. Seneye aynı rotayı yine yapacağız, Fatsa’ya tekrar uğrayacağız. Amacımız bu konsepten yararlanarak Karadeniz’e yabancı yatçıların ilgisini çekmek. Ülkemizde yalnız Güney kıyılarımız, Akdeniz kıyılarımız yok Karadeniz kıyılarımız da var. Karadeniz’in güzelliğini vurgulamaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD) üyelerinin Yunanistan Volos’tan Gürcistan Poti’ye kadar süren yolculuğunun rotasını çizen Karadeniz Ekolojik Kalkınma Derneği (Altınpost Rota Koordinatörü Goperatif) Başkanı Hakan Adanır ve rota koordinatörleri üyeleri de Fatsa gezisinde yer aldılar.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız