HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Temmuz 2016 Pazartesi Saat: 19:28

ÇELENK: İKİNCİ BİR EMRE KADAR ALANLARI TERK ETMİYORUZ..!

Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, ikinci bir emre kadar alanları terk etmeyeceklerini duyurdu.
ÇELENK: İKİNCİ BİR EMRE KADAR ALANLARI TERK ETMİYORUZ..!

Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, ikinci bir emre kadar alanları terk etmeyeceklerini duyurdu. Çelenk konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Türk demokrasi tarihinde görüşmemiş bir gözü dönmüşlükle ülkemizin bekasına kast eden alçak ve hain FTÖ darbe kalkışmasına karşı Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu o memleket sevdası basiretiyle, Başbakanımız, hükümetimizin üyeleri ve vatansever komutanlarımızla , halkımızla bir olarak, beraber olarak, kenetlenerek bu belanın üstesinden geldik. Dünya tarihinde bu kadar orantısız güce karşılık, emsali görülmeyecek büyük bir başarıyı bu millete yaşatan Rabbime hamd ediyorum.

15 Temmuz Darbe girişimi, bu necip milletin her bir ferdinin imanıyla, demokrasiye olan inancıyla, Türkiye düşmesin diye hainlerin tankına, topuna ve tüfeğine karşı darbe girişimini tarihin çöplüğüne gömerek Türkiye’nin şahsında dünya mazlumlarının da sesi olmuştur. Bu büyük erdemlik ve vakur içinde savuşturulan , demokrasi sınavını en güzel şekilde veren milletimizin bu hareketi ileride tarihin ders kitaplarında yerini alacaktır. Hain darbede

Ordu Meydanı ve 19 İlçe meydanları bir an bile boş kalmamış vatandaşlarımız gecenin geç saatine rağmen, demokrasiye ve mili iradeye sahip çıkarak meydanları doldurmuşlardır. Yine 16 -17 Temmuz geceleri aynı manzara ile meydanlarımız boş kalmamış, Ordu’dan halkın güçlü sesini Tüm Türkiye’ye duyurmuştur, darbeye geçit vermeyen , demokrasi sınavını başarı ile geçen tüm Ordu’lu hemşehrilerime candan teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tehlike henüz geçmiş değildir, darbe demek, senin benim hepimizin geleceğimizin ipotek altına alınması demek, darbe demek 2023 yeni Türkiye ve Büyük Türkiye’nin önünün kesilmesi demek, gün birlik ve kardeşlik günüdür, gün birbirimize sımsıkı sarılma ve asla tefrikaya düşmeme günüdür, mesele particilik meselesi olmadığı açıkça görülmüştür. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın dediği gibi gündüz işlerimize bakacağız. Akşam mili irade ve demokrasi nöbetine devam edeceğiz. İkinci bir emre kadar her akşam saat: 19.30’dan sonra Büyükşehir Belediye Meydanı ve İlçe Meydanlarında hazır bulunacağız ve destan yazmaya devam ederek hainlerin emellerine ulaşmasına asla izin vermeyeceğiz.” (Haber Merkezi)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız