HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ekim 2019 Cuma Saat: 10:18

İNADINA TİYATRO, İNADINA SANAT...

Ordulu tiyatro sanatçısı Hikmet Altan, “Seyircinin ve özelikle Orduluların İzmir’de kültürel anlamda faaliyet göstermesi Ordudan İzmir’e uzanan bağın kopmaması beni mutlu ediyor” dedi. İzmirde Ordulular adına tiyatro alanında güz
İNADINA TİYATRO, İNADINA SANAT...

Ordulu tiyatro sanatçısı Hikmet Altan, “Seyircinin ve özelikle Orduluların İzmir’de kültürel anlamda faaliyet göstermesi Ordu'dan İzmir’e uzanan bağın kopmaması beni mutlu ediyor” dedi.

İzmir'de Ordulular adına tiyatro alanında güzel işler yapıldığının altını çizen Altan, birlik ve beraberliğin buluşacağı bir dönem olacağını belirtti.
"ORDU'DAN İZMİR'E UZANAN BAĞ"

İzmir'de Ordu rüzgârı estiğini söyleyen Ordulu tiyatro sanatçısı Hikmet Altan, şunları söyledi: "İzmir çok insanın beğenerek takip ettiği güzel memleketimizin çağdaş demokrat kültür şehirlerinden biri. Neden İzmir derseniz, orda Ordulular adına güzel işler yapıldığı biliyor muydunuz. İzmir Narlıdere hem derneksel hem özel olarak sanatına devam ediyor.

Narlıdere’de Gürgentepe’liler derneği olarak gecen yıl “Kadınlık bizde kalsın” adli oyunla ilk defa Ordu Gürgentepe'liler derneği olarak hepsinin, Ordulu olup tiyatroyla hiç bir bağı olmayanlarla birlikte güzel bir oyuna imza attılar.

Seyircinin ve özelikle Orduluların İzmir’de kültürel anlamda faaliyet göstermesi Ordu'dan İzmir’e uzanan bağın kopmaması beni mutlu ediyor. Dernek anlamında yeni oyun için çalışmalara devam ediliyor. Birlik ve beraberliğin sanatla buluşacağı bir dönem olacak.” (Haber: Mert Can ERSOY)

Anahtar Kelimeler : İNADINA, TİYATRO, SANAT...

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız