HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ekim 2019 Cumartesi Saat: 09:49

BAŞ, GELECEĞİN MUHASEBECİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; Ordu Üniversitesi Ünye Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları Bölümü birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin meslek hukuku dersine katıldı. Derste mali müşavirlik mesleğinin
BAŞ, GELECEĞİN MUHASEBECİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; Ordu Üniversitesi Ünye Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları Bölümü birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin meslek hukuku dersine katıldı. Derste mali müşavirlik mesleğinin dünü, bugünü ve yarını hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Konuşmasında Oda Başkanı Bahadır Baş; ‘‘Bizleri bugün derse davet eden, düşüncelerimizi sizlere aktarmamıza vesile olan, değerli hocam, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Erdinç Alp'e teşekkür ediyorum.  Sizlerle beraber olmayı çok önemsiyoruz. Bütün öğrencilerimizi bu ülkenin, bu mesleğin geleceği olarak görüyoruz.

Bugün bu salonda bulunan bütün öğrenci arkadaşlarımızın tamamının Muhasebeci Mali Müşavir olması elbette mümkün değil. Ancak muhasebe mesleğinde nitelikli ara elemana çok fazla ihtiyaç var. Sizler gelecekte muhasebe bürolarında, şirketlerde, muhasebe servislerinde kaliteli nitelikli ara eleman olarak çok ciddi gelirler elde edebilirsiniz.

Yapmanız gereken en önemli şey farkındalık yaratmak ve çok çalışmak. Her şeyin başı çalışmak bu günlerinizi iyi değerlendirmeli, çaba sarf etmelisiniz. Bu sürece hazırlanmaya şimdiden başlamalısınız. 

Amacınız ve önceliğiniz para kazanmak olmamalı. Siz zaten çalışmanızın sonunda, emeğinizin sonunda bir kazanç elde edeceksiniz. Kazanç bir sürecin sonucunda elde edilen birikimden başka bir şey değildir. Eskiden büyük balık küçük balığı yerdi. Artık bilgili teknolojik gelişmelere ayak uyduran balık, bilgisiz ve kendini geliştirmeyen balığı yemektedir.” Dedi.

Anahtar Kelimeler : BAŞ, GELECEĞİN, MUHASEBECİLERİ, İLE, BİR, ARAYA, GELDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız