HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Kasım 2019 Cumartesi Saat: 08:50

BAYAN YAVUZ, ENGELLİLERİN ETKİNLİĞİNE KATILDI

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan engelli vatandaşlar için işadamı eşl
BAYAN YAVUZ, ENGELLİLERİN ETKİNLİĞİNE KATILDI

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan engelli vatandaşlar için işadamı eşleri tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

 

Altınordu ilçesi Karacaömer mahallesinde bulunan Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan engelli vatandaşların eğlenmelerini sağlamak amacıyla Aktuğ Otel’de gerçekleştirilen programda Bayan Yavuz, işadamı eşleri ile birlikte  onlarla tek tek ilgilendi ve sohbet etti.

 

Bayan Yavuz, işadamı eşleri ile birlikte  toplam 33 engelli vatandaşın katıldığı programda aralarında doğum günü olan toplam 19 kişi için de yaşgünü sürprizi yaptı.

 

Doğum günü pastasını Selda Yavuz ve işadamı eşleri ile birlikte kesen engelli vatandaşlar, söyledikleri şarkı ve türkülerle hem kendileri eğlendi, hem de davetlileri doyasıya eğlendirdiler. 

 

Mutlulukları ve sevinçleri gözlerinden okunan engelliler, hem Bayan Yavuz’a hem de işadamı eşlerine sarılarak uzun süre sevgilerini dile getirdiler ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek keyifli saatler geçiren engellilerin yüzlerine yansıyan heyecanı Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz başta olmak üzere herkesin gözlerinin dolmasına neden oldu.

 

“Bakıma muhtaç 18 yaş üzeri, 20-30 yaş arası bedensel, zihinsel ve ruhsal kadın engellilere hizmet verilen Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım Merkezinde kalanlara yönelik işadamlarımızın değerli eşleri Sevgi Yürür, Feyza Yeşilova, Meral Poyraz, Mine Serdaroğlu, Elif Şenocak, Ruhiye Serdaroğlu, Ayşegül Yıldırım, Hilal Altaş’a düzenledikleri bu etkinlik dolayısıyla  çok teşekkür ediyorum” diyen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, ”Engellilerimiz için hep birlikte yine değişik etkinlikler yapacağız. Onların mutluluğu bizim için  çok önemli" şeklinde konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız