HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ağustos 2016 Pazartesi Saat: 09:48

“TÜRKİYE TEK YÜREK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuzda yapılan darbe girişiminin ardından Milli İrade ve Demokrasiye sahip çıkma mitinglerinin finali dün tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da başbakan yardımcısı NurettinCanikli’nin katılım
“TÜRKİYE TEK YÜREK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuzda yapılan darbe girişiminin ardından Milli İrade ve Demokrasiye sahip çıkma mitinglerinin finali dün tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da başbakan yardımcısı NurettinCanikli’nin katılımıyla görkemli bir şekilde sona erdirildi.

Ordu’da düzenlenen mitinge başbakan yardımcısı NurettinCanikli’nin yanı sıra Ordu Valisi İrfan Balkanlı oğluAKP Ordu milletvekilleri büyükşehir belediye başkanı Enver yılmaz Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş protokol mensupları ve binlerce vatandaş katıldı.

Milli irade ve demokrasi mitinginin Türkiye genelindeki büyük finali ise cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan’ındüzenlediği program çerçevesinde İstanbul yeni kapı meydanında muhteşem bir finalle taçlandırıldı.

CumhurbaşkanıErdoğan’ın düzenlediği programa ise AKP Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli askeri ve sivil erkân ile yaklaşık Türkiye’nin dört bir yanından katılan üç buçuk milyon dolaylarında vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AKP, CHP, MHP genel başkanlarının talimatları ve partilerine gönderdikleri genelgelerle Türkiye genelindeki bütün meydanlara partili partisiz herkes yalnızca Türk bayraklarıyla katıldılar.

Bütün meydanlarda tek bayrak tek vatan tek millet sloganları atılarak ay yıldızlı bayrağımızın altında ‘ dik dur eğilme milletin seninle’ atılan sloganlar tüm dünya ülkelerine de birmesaj niteliği taşıdı.

Çanakkale ruhunu yeniden başlatan Türk milletinin dünkü coşku ve heyecanı ise başta Amerika ve Avrupa olmak üzere yakından izlendi ve Türk milletinin gücü dış basını da manşetlere taşındı. (HABER MERKEZİ)

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “TÜRKİYE, TEK, YÜREK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız