HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Ağustos 2016 Salı Saat: 10:32

ŞAHİN: KAMU VE SİVİL BİRLİKTELİĞİMİZ EBEDİYEN YAŞAYACAK

OTSO ve TOBB üyelerinden oluşan heyet, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyaret ettiler. Her iki ziyarette de devlete tam destek verdiklerini ifade eden OTSO Başkanı Servet Şahin, yaptıkları ziy
ŞAHİN: KAMU VE SİVİL BİRLİKTELİĞİMİZ EBEDİYEN YAŞAYACAK

OTSO ve TOBB üyelerinden oluşan heyet, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyaret ettiler. Her iki ziyarette de devlete tam destek verdiklerini ifade eden OTSO Başkanı Servet Şahin, yaptıkları ziyaretleri değerlendirdi.

Şahin; “Sayın Reisicumhurumuz ve Sayın Başbakanımıza dün ziyarette bulunduk. Kendilerine, iş dünyasının, meşru olan hükümetimiz ve devletimizden yana olduğunu, dün olduğu gibi yarın da, demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğimizi bildirdik. Dosta güven, Düşmana korku salan Kamu-Sivil birlikteliklerimiz her zaman ebediyen yaşayacak olan devletimiz ve demokrasimiz için daim olacaktır” dedi.

15 temmuz’da yaşanan darbe girişimine ilk tepki koyan ve hükümete ilk destek veren Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Meclis Başkanlığı ve Meclis Üyeleri ile bütün üyeler, tam kadro halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümetin yanında yer alan sivil toplum kuruluşu oldu.

Darbe girişiminin hemen ardından 6-7 saat sonra demokrasi meydanına inen ve sabahın ilk saatlerinde Oda’da toplanarak kınama mesajı yayınlayan OTSO’nun, her zaman devleti ve milletinin yanında yer almaya devam edeceğini ifade eden Şahin, ziyareti şu şekilde değerlendirdi;

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN, ARTIK BİR DÜNYA LİDERİDİR”

“15 Temmuz günü FETÖ/PDY terör örgütünün gerçek yüzünü tüm Türkiye ve dünya görmüş oldu. Kurdukları ibadet, ticaret ve ihanet üçgen sarmalı ile milletine ve vatanına ihanet ederek, Türk Milletinin milli iradesi ve demokrasisini yok etmeyi planlamışlardır. Ancak bu olayda hesap edemedikleri tek şey ise millet ve milletin dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basireti ile bu ülkenin teslim edilemeyeceği oldu. Recep Tayyip Erdoğan artık bir dünya lideridir. Dünya liderliği vasfını bir kez daha ortaya koyan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli İradeye ve Demokrasiye sahip çıkma davetini 79 milyon Türk halkı kayıtsız kalmadan demokrasi meydanlarına inerek vatanına, bayrağına ve ülkesine sahip çıktı.

“HİÇ FİRE VERMEDEN MİLLET VE DEVLETİMİZİN YANINDA OLDUK”

Bizde OTSO olarak olaydan 6-7 saat sonra indiğimiz meydanlardan Odamızı açarak bütün organlarımızla hemen bir toplantı yaptık. Hiç fire vermeden yaptığımız basın açıklaması ile süratle milletimizin, Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin yanında olduğumuzu duyurduk. Yine TOBB olarak da süreci hızlandırmış olduk. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye genelinde verdiği telekonferanslarla Türk Milletine, milletin ve devletin yanında olduklarını duyurdu.

“ÇANAKKALE RUHUNU, EKONOMİ DÜNYASINDA DA BIRAKMADIK”

Burada bir önemli konuda süratle TOBB olarak dünyanın önde gelen sayılı işadamları ve iş dünyasının karar mercileri ile toplantılar yaparak Türkiye’nin ekonomisine de tam destek sağlanarak ülkeyi ekonomik kulvarda da felakete sürüklemenin önüne geçmiş olduk. Çanakkale ruhunu meydanlarda bırakmadığımız gibi ekonomi dünyamızda da bırakmayarak her imkanımızla devletimizin yanında yer alamaya devam ettik ve bundan sonrada devam edeceğiz” diye konuştu.

“YAŞIN YANINDA KURU DA YANMAYACAK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyarette önemli mesajlar verdiğinin altını çizen Başkan Servet Şahin; “FETÖ terör örgütünün kurduğu ibadet, ticaret ve ihanet ağı, bütün kurumlarda temizlenecek. Dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu operasyonlarda asla ve kata yaşın yanında kurunun da yanmayacağının altını önemle ve dikkatle çizdi. O yüzden hainlik sarmalına bulaşmayan, ilişmeyen masum insanlarımız da bu konuda müsterih olsunlar. Hak ve adalet mutlaka gerçek yerini bulacaktır” şeklinde konuştu. (HABER ŞAFAK DELİÇAKAR) ÖZEL HABER


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız