HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ocak 2020 Çarşamba Saat: 09:25

ŞEHİR HASTANESİ YERİNİ BULDU!

Daha önce Botanik Parka yapılması planlanan Ordu Şehir Hastanesinin gelen tepkiler üzerine Ordu Üniversitesi Yerleşkesi içerisinde yapılmasına karar verildi.
ŞEHİR HASTANESİ YERİNİ BULDU!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) tarafından Ordu Şehir Hastanesi yer tahsisi için açıklama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’ın ardından ODÜ Rektörü Ali Akdoğan’da gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Ordumuzun ve ülkemizin menfaatleri için elimizden gelen her şeyi yapma gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Sağlık alanında Ordulu hemşerilerimizin menfaati söz konusu olunca hastane için yer tahsisi konusunda da hiç tereddüdümüz olmadı. Zaten olamazdı da ” dedi.

Rektör Akdoğan, Milletvekili Yediyıldız’ın Botanik Park alanının küçük olması nedeniyle ODÜ’nün yer tahsisi için önerilen teklifini makul karşılamalarına sevindiğini belirterek; “Biz üniversite olarak Ordu’nun menfaatleri doğrultusunda hareket etmek mecburiyetindeyiz. Özellikle sağlık konusunda ki hassasiyetimizi daha öncede ortaya koymuştuk. Göreve geldiğimiz ilk günlerde hedefimizde Tıp Fakültesini dekanına kavuşturmak olmuştu. Bu sorunu çok şükür aştık. Şimdi Tıp Fakültemizi daha etkin duruma getirmek için çaba sarf ediyoruz.

Dolayısıyla bütün akademisyenlerin, profesör, doçent ve uzmanların hepsinin bulunduğu bir yere şehir hastanesinin de yapılması daha uygun olur anlayışındaydık. Teklifimizi de bu hassasiyet doğrultusunda yapmıştık. Ben milletvekilimiz Sayın Yediyıldız’a bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca süreci yakından takip eden sağlık bakanlığımıza ve sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da desteklerinden dolayı hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum. Şehir hastanesinin proje çalışmalarına başlandığını da öğrenmiş bulunmaktayız. İnşallah Ordumuza ve ülkemize hayırlı olur” diye konuştu.

Öte yandan Sağlık Bakanlığına tahsis edilen Botanik Park alanının da Ordu Üniversitesine devredilmesi beklentiler arasında yer alıyor. ODÜ Ziraat Fakültesinin uhdesinde Botanik Park alanının daha verimli kullanılmasına da kamuoyu sıcak bakıyor. (HABER: MEHMET KESKİN)

Anahtar Kelimeler : ŞEHİR, HASTANESİ, YERİNİ, BULDU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız