HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ocak 2020 Cuma Saat: 08:54

ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ TENİS KURSU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisinde ücretsiz tenis kursu alan çocukları ziyaret etti. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisinde Sevgi Evi’nde kalan kims
ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ TENİS KURSU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisinde ücretsiz tenis kursu alan çocukları ziyaret etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisinde Sevgi Evi’nde kalan kimsesiz çocuklara ücretsiz tenis kursu veriliyor. Özel öğretmenler tarafından verilen eğitimlerle çocuklar hem doyasıya eğleniyor hem de tenis oynamayı öğreniyor. Bu kurslarla birlikte Ordu’da tenis turnuvalarına katılacak öğrencilerin yetiştirilmesi hedefleniyor.

“ORDU’MUZ YILDIZ, YILDIZIMIZI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ”

Ziyaret kapsamında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisimizi halkımıza açtık. Vatandaşlarımız bu tesisi istediği vakit gelerek gönüllerince kullanabilecek. Burada sevgi evinde kalan kimsesiz çocuklarımıza da ücretsiz tenis kursu veriyoruz. Çocuklarımızdan yeni yıldızlar çıkartmak istiyoruz. Çocuklarımız geleceğimizin pırlantaları. Onlara satranç da dağıttık. Hem bedenen hem de beyin olarak güçlü olmalarını istiyoruz. Onlarla birlikte tenis de oynadık. Hepsi gayet başarılı. İyi bir nesil yetişiyor. Ordu’muz yıldız, yıldızımızı daha da yükselteceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLARA, ÜCRETSİZ, TENİS, KURSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız