HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Şubat 2020 Perşembe Saat: 08:44

OKUL ÇEVRELERİ VE SERVİS ARAÇLARINA SIKI DENETİM

Ordu’da okul çevreleri ile servis araçları denetimleri uygulamaları aralıksız sürüyor. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün Ordu genelinde yaptığı uygulamalarda aranan 19 şahsın yakalandığı belirtilirken, 9 arac
OKUL ÇEVRELERİ VE SERVİS ARAÇLARINA SIKI DENETİM

Ordu’da okul çevreleri ile servis araçları denetimleri uygulamaları aralıksız sürüyor. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün Ordu genelinde yaptığı uygulamalarda aranan 19 şahsın yakalandığı belirtilirken, 9 aracında trafikten men edildiği belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada ise; “Çocukların suça sürüklenmesini ve suç mağduru olmasını engellemek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini etkileyecek zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korumak maksadıyla; İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ordu genelinde eşzamanlı olarak “Huzur ve Güven (çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevresi ile servis araçları denetimi ve Tek Dal Sigara) Uygulaması” icra edilmiştir.

          Yapılan denetimlere; (212) ekip, (718) personel katılmış, (730) umuma açık yer kontrol edilmiş, (1) işyerine idari işlem yapılmış, (5.612) şahıs sorgulanmış, (19) aranan şahıs yakalanmış, (1) şahsa idari işlem yapılmış, (2.597) araç kontrol edilmiş, (61) araca 20.392 TL cezai işlem uygulanmış, (9) araç trafikten men edilmiştir.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, gelişim ve eğitimlerini güvenli ortamlarda sürdürmelerinin devamlılığını sağlamaya yönelik kontrol ve denetimlerimiz etkin bir şekilde ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

 

Anahtar Kelimeler : OKUL, ÇEVRELERİ, VE, SERVİS, ARAÇLARINA, SIKI, DENETİM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız